Gå til innhold

Siste Ordet 3


Ueland

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Hehe... Welcome to my world.. ;) Hos oss pleier det og gå Radio1 eller mp3 på de høytaleerne framme og noe DJmusikk på de miderste og Manowar på de bak der og Mp3 på de bakerste ;)

 

Man lærer jo og filtrere ut det man vil høre på etterhvert ;) Somregel Manowar.. Men nå er det byttet ut med The lamp song.. Sangen om Stian lampe ;)

Lenke til kommentar

Har ikke startet engang.. Tviler på at jeg får tatt den.. FÅr jeg ikke lærling plass så drar jeg ut på båt tror jeg (er mange som det avhenger av).. Og da får jeg ikke tatt lappen ,men det frister med et intensivtkurs.. Ta lappen på kortest mulig tid. Men først må jeg få penger mellom hendene da ;)

 

Kalle kan faktisk kjøre altså.. Har sitti på med han mange ganger.. Men han ble redd når han lå i 140 og hele bilen sjanglet pga noe feil med fjærene.. Og kim begynte jo og skrike at han ikke ville dø..

Lenke til kommentar

Kult at kalle har fått lappen da :) Har han fått seg bil nå da? OG en ting til mens vi prater om kalle...Hvorfor er ikke han på forumet? Skal jeg ringe han igjen og si at jeg er en fan av han og trenger han på forumet? :D

 

Nå kom jeg hjem ifra skolen, lurer sannelig på om jeg skal gjøre noen lekser til imorgen også...Eller om jeg skal snakke meg bort når lærerene skjekker leksene igjen :p

Lenke til kommentar

Hadde en lignene sak her på tirsdag. Skulle på kebaben i storefri. Det innebærer kjøring i 100-sonen på motorveien. Det hadde snødd og det var ikke brøytet. Jeg kjører på i 120 og kjører forbi i venstrefelt. Så skal jeg legge meg inn igjen, må da kjøre over snøen midt i veien. Der var det lite grep, fin liten skrens :p

Lenke til kommentar

Når jeg tenker meg litt om her...Det beste i livet er spenning!

Skjønner meg litt på folk som liker å kjøre fort (og gæli), de risikerer såklart andres liv...Men det gjør man uansett hvor fort/sakte man kjører... Men hva har man å tape på å kjøre fort? Når man tenker på seg selv (egoistisk men)... Så lenge man liker det... Hva ****** har man å tape om man dør i en bil ulykke eller "ekstrem" sporter osv? Adrenalin kick er evig kult!

Om man har fått prøvd seg litt på livet, så har man ikke så mye å tape ved å dø i et street race eller hva gjør...

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
×
×
  • Opprett ny...