Studenten! Skrevet 30. juli 2014 Del Skrevet 30. juli 2014 Hei! Jeg skal lage ca. 20 vårruller til en fest. Problemet er at de skal fraktes etter at de er ferdiglaget. Frakttid ca. 1-2 timer. Jeg er redd for at de skal bli slappe/myke/våte, "svette" når jeg ankommer arrangementet med dem. Så jeg lurer på om dere har noen kjerringråd hva gjelder oppbevaring av denne typen mat. Jeg ønsker at de skal forbli crispy. Hvis de bli slappe, så mister de litt av sjarmen... Da blir et bare ekkelt! På forhånd takk! Lenke til kommentar
Vice Skrevet 30. juli 2014 Del Skrevet 30. juli 2014 Tror det nærmest er umulig å få til..hva med å frakte dem rå og så steke dem etter at du kommer fram? Lenke til kommentar
Darkbill Skrevet 30. juli 2014 Del Skrevet 30. juli 2014 Kan du eventuelt putte dem litt i ovnn på sånn crisp funksjon, eller steke dem i stekepanne på full varme i 30 sekunder på hver side eller noe sånt? Lenke til kommentar
ahpadt Skrevet 30. juli 2014 Del Skrevet 30. juli 2014 Det vil være så og si umulig at disse skal være sprø når du kommer frem. Det eneste du kan gjøre er å putte de på tørkepapir etter de er stekt for å fjerne mest mulig fett. La de så bli litt kalde mens før du putter de i en boks. Lenke til kommentar
Nedward Skrevet 30. juli 2014 Del Skrevet 30. juli 2014 (endret) Dampen fra den varme maten kommer til å kondensere når den blir nedkjølt. Derfor må du legge maten i en åpen beholder mens den er varm, slik at dampen ikke blir innestengt og kondenserer over maten din under nedkjøling. En viss slapphet/mykhet vil du nok få uansett siden det er veske inni maten du lager. Skal du unngå svett mat fullstendig må du tørrsteke den slik at det ikke er fuktighet igjen i den. Jeg ville satset på kald mat når du skal frakte den så pass langt. Eventuelt undersøkt muligheten for å varme den opp når du kommer fram. Vårruller skal være varm ved servering, så kalde vårruller blir litt antiklimatisk. Endret 30. juli 2014 av Nedward Lenke til kommentar
robertaksland Skrevet 30. juli 2014 Del Skrevet 30. juli 2014 Det beste er å avtale at det er en ferdig oppvarmet ovn ved ankomst, slik at du kan sette inn vårrullene i det du ankommer. Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå