sarah95 Skrevet 29. juli 2014 Del Skrevet 29. juli 2014 Skal begynne å studere på hioa til høsten og ser at man kan kjøpe seg middag for 46 kr . Er det mange som benytter seg av dette tilbudet.Kommer tll å få lange studiedager. Lønner dette seg? de dagene jeg ikke har forelesninger skal jeg selvfølgelig lage middag i hybelen. I tillegg skal jeg alltid smøre med meg niste på skolen, så det blir kun tre middager i uken som kommer til å bli spist i kantine? lønner dette seg eller bør jeg lage all middag selv for å være økonomisk? Lenke til kommentar
*F* Skrevet 29. juli 2014 Del Skrevet 29. juli 2014 Lønner seg og lønner seg, det lønner seg vel å spise gammelt brød og vann, men 46kr for en middag er ikke galt. Lenke til kommentar
Sampson Skrevet 29. juli 2014 Del Skrevet 29. juli 2014 Ville heller sett etter en velfungerende deltidsjobb, så kan du leve som et vanlig menneske selv om du studerer Lenke til kommentar
Henrik C Skrevet 29. juli 2014 Del Skrevet 29. juli 2014 Vi har noe lignende på mitt universitet til 39 kr. Det er trauste greier, betaler heller nesten det dobbelte i en annen kantine som faktisk har god mat. Billigrettene hos oss er gjerne 5-6 kg pasta, 2-3 bokser tomaterog en halv pølse. Dette settes ut og så forsyner man seg selv. Det er ekstremt trist mat og ingenting å spare på. Så nei - det er ikke verdt det i det hele tatt. Samme rett kunne du lagd for en tier selv (ikke det at du burde lage det), og maten er såpass dårlig at kostholdmessig er det heller ikke noe sjakktrekk. Lokale forskjeller kan forekomme da mine erfaringer er fra et helt annet sted enn HiOA, men umiddelbart høres det ut til å være av samme ulla. Ikke noe jeg ville satset på. Lenke til kommentar
*F* Skrevet 29. juli 2014 Del Skrevet 29. juli 2014 Er jo bare å spise en middag og sjekke. Lenke til kommentar
Aleks855 Skrevet 29. juli 2014 Del Skrevet 29. juli 2014 (endret) Jeg har, i forbindelse med trening og studietilværelse, lagt litt arbeid i å lage meg middager som er sunne og billige. 46kr. for en middag er faktisk ganske mye. Du kan lage en heftig porsjon kyllingfilet med grønnsaker eller ris til under 30kr. Det er selvfølgelig bare et eksempel, men hvis du ser etter matvarer som koster 75kr/kg eller mindre, så kan du lage retter som er sunne, og ikke minst økonomisk forsvarlig i lang tid. Man kan selvfølgelig få like god variasjon som det de serverer i kantiner. Problemet jeg har med kantine-mat, er at det ofte er masseprodusert, oversaltet skvip uten merkverdig næringsinnhold utover karbohydrater. Endret 29. juli 2014 av Aleks855 3 Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå