Morgens Skrevet 25. juli 2014 Del Skrevet 25. juli 2014 Hellstrøm har ferie, jeg håper dere vil hjelpe! Jeg har normalt forbud mot kjøkkenjobbing, men har ansvaret for søndagsmiddagen. Kokt laksefilet https://www.leroyseafood.com/Forbruker/Produkter/Sortiment/Laksefilet-Familiepakke/ Oppskriften skjønner jeg, det står at fisken skal tines i kjøleskap - men ikke hvor lenge! Har tidligere tabbet meg ut på dette, blir de tint over natten? + Hvor mange gram fisk bør man beregne pr. person? Poteter, fyldig saus og nok grønnsaker hører med. Takk! Lenke til kommentar
the_last_nick_left Skrevet 25. juli 2014 Del Skrevet 25. juli 2014 Over natten er fint. Det avhenger jo litt av hvor sultne dere er, men 150-200 gram pr person er vanlig. 1 Lenke til kommentar
The Avatar Skrevet 25. juli 2014 Del Skrevet 25. juli 2014 Å tine singelfrosne kjøttstykker i kjøleskap tar vell ein 3-4 timar. Men det beste er å la dei få ligge over natta, då blir dei liggande kaldt etter tininga og fram til du skal bruke dei. 1 Lenke til kommentar
Morgens Skrevet 25. juli 2014 Forfatter Del Skrevet 25. juli 2014 Takk for hjelpen, da er det klart. 200 gram pr. person hørtes lite ut, jeg har 2 kg til 7 stk. Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå