Tastaturskriver Skrevet 21. juli 2014 Del Skrevet 21. juli 2014 Hadde tenkt å kjøpe kremsprøyte/espuma og fant disse fire på nettet: sousvidenorge.no (1000 kr) gastronaut.no (1100 kroner) kokkensvalg.shops.no (2000 kroner) 2080.no (800 kroner) Hva er grunnen til at det varirer så voldsomt i pris? Ser jo helt like ut på alle bildene. Er det noen forskjell i kvalitet her eller er det bare å kjøpe det billigste? Alternativt, finnes det noen steder som selger disse over disk i Oslo? Lenke til kommentar
the_last_nick_left Skrevet 22. juli 2014 Del Skrevet 22. juli 2014 De selger det på Culina, på Sous Vide Norges butikk i Mathallen og i flere større kjøkkenutstyrsbutikker. Men jeg ser ikke noen grunn til å ikke kjøpe den billigste. Lenke til kommentar
ahpadt Skrevet 22. juli 2014 Del Skrevet 22. juli 2014 Sous vide norge overpriser alt de selger. Lenke til kommentar
robertaksland Skrevet 22. juli 2014 Del Skrevet 22. juli 2014 Husker min gamle mor pleide å ha kremen oppi en plastpose og klippe hull i ene hjørnet. Svært billig og pent resultat ble det og. Lenke til kommentar
Tastaturskriver Skrevet 24. juli 2014 Forfatter Del Skrevet 24. juli 2014 Takker for alle svar! Endte til slutt opp på Sous Vide i Mathallen, mest for turens skyld, samt at man jo føler et visst ansvar for å bruke denne hallen. Når det gjelder "overprising" så er det lov å prute i Norge, Sous Vide ble til slutt det billigste alternativet når en også tar med fraktkostnader og at jeg skulle ha mer enn bare flasken. Nå gleder jeg meg til å teste det nye leketøyet! @robert: Skulle gjerne likt å se din gamle mor tømme en eller to N20 patroner inn i en plastpose med krem. Kunne blitt et spektakulært skue 1 Lenke til kommentar
robertaksland Skrevet 24. juli 2014 Del Skrevet 24. juli 2014 (endret) @robert: Skulle gjerne likt å se din gamle mor tømme en eller to N20 patroner inn i en plastpose med krem. Kunne blitt et spektakulært skue He he, det er en helt manuell metode hvor man fyller på god gammeldags krem og klemmer på posen for å lage mønstre, kremtopper og det man ville ønske. Og så er det en bonus at man slipper å vaske så mye etterpå da den tømte posen går rett i bosset. Man bruker selvsagt de billigste posene til 10 øre stykket eller så. Endret 24. juli 2014 av robertaksland Lenke til kommentar
ahpadt Skrevet 24. juli 2014 Del Skrevet 24. juli 2014 @robert: Skulle gjerne likt å se din gamle mor tømme en eller to N20 patroner inn i en plastpose med krem. Kunne blitt et spektakulært skue He he, det er en helt manuell metode hvor man fyller på god gammeldags krem og klemmer på posen for å lage mønstre, kremtopper og det man ville ønske. Og så er det en bonus at man slipper å vaske så mye etterpå da den tømte posen går rett i bosset. Man bruker selvsagt de billigste posene til 10 øre stykket eller så. Jeg tror ikke du skjønner poenget. Espumaflasker er for å gjøre sauser og kremer mye mer luftig enn mulig med tradisjonelle måter. 1 Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå