Gå til innhold

Kremsprøyte/espuma


Anbefalte innlegg

Hadde tenkt å kjøpe kremsprøyte/espuma og fant disse fire på nettet:

sousvidenorge.no (1000 kr)

gastronaut.no (1100 kroner)

kokkensvalg.shops.no (2000 kroner)

2080.no (800 kroner)

 

Hva er grunnen til at det varirer så voldsomt i pris? Ser jo helt like ut på alle bildene. Er det noen forskjell i kvalitet her eller er det bare å kjøpe det billigste?

 

Alternativt, finnes det noen steder som selger disse over disk i Oslo?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Takker for alle svar! Endte til slutt opp på Sous Vide i Mathallen, mest for turens skyld, samt at man jo føler et visst ansvar for å bruke denne hallen. Når det gjelder "overprising" så er det lov å prute i Norge, Sous Vide ble til slutt det billigste alternativet når en også tar med fraktkostnader og at jeg skulle ha mer enn bare flasken. Nå gleder jeg meg til å teste det nye leketøyet!

 

@robert: Skulle gjerne likt å se din gamle mor tømme en eller to N20 patroner inn i en plastpose med krem. Kunne blitt et spektakulært skue :)

  • Liker 1
Lenke til kommentar

@robert: Skulle gjerne likt å se din gamle mor tømme en eller to N20 patroner inn i en plastpose med krem. Kunne blitt et spektakulært skue :)

He he, det er en helt manuell metode hvor man fyller på god gammeldags krem og klemmer på posen for å lage mønstre, kremtopper og det man ville ønske. Og så er det en bonus at man slipper å vaske så mye etterpå da den tømte posen går rett i bosset. Man bruker selvsagt de billigste posene til 10 øre stykket eller så.

Endret av robertaksland
Lenke til kommentar

 

@robert: Skulle gjerne likt å se din gamle mor tømme en eller to N20 patroner inn i en plastpose med krem. Kunne blitt et spektakulært skue :)

He he, det er en helt manuell metode hvor man fyller på god gammeldags krem og klemmer på posen for å lage mønstre, kremtopper og det man ville ønske. Og så er det en bonus at man slipper å vaske så mye etterpå da den tømte posen går rett i bosset. Man bruker selvsagt de billigste posene til 10 øre stykket eller så.

 

 

Jeg tror ikke du skjønner poenget. Espumaflasker er for å gjøre sauser og kremer mye mer luftig enn mulig med tradisjonelle måter.

 

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...