Gå til innhold

Anbefalning av CPU kjøler til Athlon 2500+


Dragev

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Alpha PAL8045 er en relativt gammel kjøler som overraskende nok fortsatt er blandt de beste.

Thermalright SLK-947U er sannsynligvis den beste Socket A kjøleren for øyeblikket. Det er den beste fra Thermalright for øyeblikket, så IKKE kjøp en av de eldre fra dem. Du kommer bare til å ødelegge socketen med dem.

 

Swiftech MCX462V vil jeg på ingen måte anbefale. Den er kanskje en av de beste når det kommer til kjøling, men er usannsynlig farlig for hovedkortet og skjermkortet ditt. Det kommer av at den er såpass tung og allikevel bruker festeørene på prosessor-socketen. Det er overhengende fare for at de skal brekkes av pga. kjøleribba's vekt, og vil da ødelegge en hel del.

Kjøp heller Swiftech MCX462+ hvis du ønsker deg en Swiftech kjøler.

Lenke til kommentar

Hadde Thermaltake Volcano 11+ på en 2500+ og det var veldig bra, men så prøvde jeg litt overklokking og da satte jeg på vannkjølingen bare for å være sikker.

 

Skal du ha luftkjøler og planlegger litt overklokking så tror jeg Volcano 11+ med orginal viften blir litt spinkel, men det kan hende den holder. Blir ihvertfall no sinnsykt støynivå, det vet jeg helt sikkert hehe

Lenke til kommentar

Thermaltake produktene har foreløpig ikke vist seg verdig til å være blandt de beste, men de holder til å kjøle en cpu uten noe mer enn det. Støy og kvalitet er lavere enn de som er nevt ovenfor.

 

Zalman CNPS7000ACU er også noe en kanskje bør vurdere. Spesielt hvis en bare ønsker moderat overklokking eller en stille pc. Vær obs på at den er sinnsykt stor, slik at den kanskje ikke passer på alle hovedkort!

Lenke til kommentar

er fullt klar over at den er gammel, kjenner en kar som hadde den på en gammel t-bird.

Når han kjøpte ny maskin rensa han den bare og flytta den over på den nye (xp 2500+ klokka til 2160mhz).

Det som også er litt paradoksalt er at på den nye maskina var tempen ca 40 celsius etter noen timer, men etter tilsvarende bruk på den gamle var tempen nermere 60 celsius..

Men når jeg tenker over det så var det jo kanskje ikke så rart, t-bird kunne jo faktisk brukes som varmeovn :)

Lenke til kommentar
Thermalright SLK-947U er sannsynligvis den beste Socket A kjøleren for øyeblikket. Det er den beste fra Thermalright for øyeblikket, så IKKE kjøp en av de eldre fra dem. Du kommer bare til å ødelegge socketen med dem.

 

Hva mener du med at eldre thermalright ribber ødelegger socketen? Bare lurer, har nemlig lyst på en sk-7.

Når en plasserer rundt et halvt kilo trykk på prosessor-socketens festeører, så sier det seg selv at det ikke kan være noe særlig sunt i lengden. En bør strengt tatt også ha shims med slike kjølribber på en AMD CPU, men gummiføttene som følger med kan også brukes.

Lenke til kommentar
Det går vell med en Thermalright SK7, hvis det hadde skadet CPUen så hvorfor selger de dem og hvorfor produseres disse da!!! Har nu selv tenkt på en SK7 før vannkjøinga tar veien ned i kabbiset.

Jada, men skulle du være så uheldig å komme borti kabinettet kan det lett skje uhell! I tillegg så MÅ du ta av kjøleribba ved flytting av kabinettet.

Lenke til kommentar

jeg tenker på helt det samme som topic. skal klokke en 2500 og trenger en stille og bra kjøler.. jeg har først tenkt på volcano 11 men så har jeg fått høre at dette er ingen bra sak..

 

jeg har tenkt og kjøpe en kjøleribbe og en stllegående vifte på toppen..

jeg har ikke så veldig lyst på den Swiftech MCX462V fordi jeg har hørt den lett kan skade hovedkort/CPU!

hvem ville dere anbefalt til en ganbske fin pris? :mrgreen:

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...