Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Her må det nesten litt utbrodering til. En bruker har fått rødt kort?

Hvis en bruker har blitt utestengt så har brukeren fått en forklaring på hvorfor han/henne har blitt utestengt. Vi diskuterer ikke enkeltsaker om brukere offentlig, sånn sett så vil en tråd som forklarer utvisninger stort sett foregå på det generelle og normative plan.

Lenke til kommentar

Har sendt brukernavnet på PM.

 

Ser igrunnen ikke at det skulle være galt å kommentere enkeltavgjørelser, ettersom disse nok kan være illustrerende for resten av brukerne som ikke har noe ummiddelbart ønske om å få rødt kort.

 

Vil tro at det er bedre å se feilen og det røde kortet sammen, enn bare få regelboka på en side og oppdage at brukere har fått rødt kort på andre siden uten å kunne koble ting sammen.

 

Omtrent som å ha en kopi av Norges lover samt en liste over Norges fanger, uten å vite om der er noen sammenheng mellom de to, utover at Staten hevder at alle fengslede har blitt dømt ifølge loven.

Endret av Skatteflyktning
Lenke til kommentar

Dere kan muligens tenke over om der er noe vis dere kan meddele resten av brukerne hva som har ført til rødt kort, uten å avsløre synderens identitet (selv om i det fleste tilfeller er vel synderens identitet relativt bra beskyttet ved brukernavn som avviker fra vedkommendes navn i "den virkelige verden".)

 

Kanksje en periodevis opplysning om flere utvisninger?

Endret av Skatteflyktning
Lenke til kommentar
Gjest Bruker-95147

 

På tide å slenge inn en link til tidligere forslag om en form for "forumdomstol" - påfunnet er fra helt tilbake til 2007.

 

:)

Interesant forslag, men kanskje vanskelig forenelig med ønsket om hemmeligholdelse.

 

 

Ja, men jeg tror det var ment som en frivillig ordning, og kanskje ikke på saker som handlet om enkeltstående brukere, men heller i saker som er av mer allmenn prinsipiell interesse. Kanskje i spørsmål ala: hvor meget handlingsrom skal liberalisten/anarkisten få her på forumet?

 

Husker at det tidligere var endel "krangling" om enkelte brukere som teppebombet tråder med sine liberalist meninger, og hvor moderatorer "holdt rettergang" i "vanlige tråder". Selv om jeg er en av de som gjerne så at man unnslapp teppebombingen, satt jeg likevel tilbake med en litt dårlig følelse mht rettferdighet og aktelse for disse få, som fikk sin sak bedømt på den måten.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...