DippyDawg Skrevet 12. juli 2014 Del Skrevet 12. juli 2014 Sylteagurk er toppers... Lenke til kommentar
€uropa Skrevet 13. juli 2014 Del Skrevet 13. juli 2014 Det som er så bra med brunosten er at den klarer seg som pålegg helt på egen hånd og trenger ingen substitutter og hjelpemidler for å tilfredsstille smaksløkene og sulten på alle måter. Den er litt som drømmekvinnen med sine perfekte former, lidenskapelige lynne og forføreriske personlighet. Men som alle kvinner blir den lett sjalu når oppmerksomheten din er delt, så jeg vil ikke anbefale deg å lete etter selskap på brødskiva. Det vil bare forsure forholdet deres og kjærligheten som en gang fantes mellom dere vil blekne. 6 Lenke til kommentar
^fmj Skrevet 13. juli 2014 Del Skrevet 13. juli 2014 (endret) Brunost er dessuten teknisk sett ikke en ost javel? Hovedingrediensen er myse, det som er igjen når ostemassen er skilt fra melken og tatt opp / bort. Tine.no: "Mysen kokes eller dampes inn og tilsettes melk og fløte av ku, geit eller en blanding av dette." Hvis du ser på næringsinnholdet er det stor forskjell i forhold til f. eks. Norvegia. I Sverige heter det mesost. Man kan si at prim er brunost som ikke har kokt like lenge. Loff, sirup og brunost er vel en vinner. Selv foretrekker jeg den bar på varmt nybakt brød, jeg har den også på sveler, ellers går det mest i andre pålegg. Det er jo også et fint nødspålegg å ha i kjøleskapet, den holder seg jo veldig lenge. Endret 13. juli 2014 av ^fmj Lenke til kommentar
Gjest Slettet-1ZSK0pUMX2 Skrevet 23. juli 2014 Del Skrevet 23. juli 2014 Synes agurk, paprika og tomat er godt opp på brunosten Lenke til kommentar
Nerdrage Skrevet 7. september 2014 Del Skrevet 7. september 2014 prøv eple på brunosten folkens Lenke til kommentar
Lakus Skrevet 8. september 2014 Del Skrevet 8. september 2014 Tja, brunost er jo søtt, så grovkornet salt kanskje? En liten pinch bare. Har ikke prøvd dog.Det hørtes faktisk veldig godt ut. Må prøves til kvelden. Lenke til kommentar
Snirfle Skrevet 21. september 2014 Del Skrevet 21. september 2014 Rødløk. Faktisk. Lenke til kommentar
DippyDawg Skrevet 21. september 2014 Del Skrevet 21. september 2014 Og når vi er inne på brunost, så er det et must i brunsaus. Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå