Vetikkeheltjeg Skrevet 7. juli 2014 Del Skrevet 7. juli 2014 (endret) . Endret 16. august 2019 av Vetikkeheltjeg Lenke til kommentar
vidarkri Skrevet 7. juli 2014 Del Skrevet 7. juli 2014 Jeg bruker denne oppskriften og mener oppriktig at disse pannekakene er mye bedre enn de med egg, og unga elsker de. Stekes så de blir litt stive i kantene. Pannekaker uten egg: 3 dl Vann 1,5 dl Melk 60 gr Maizenna(Maismel) 120 gr Hvetemel 1 kvart teskje Salt 1 spiseskje Sukker 1/2-1 teskje Bakepulver Bland først det tørre, ha så i det våte. Kan stekes umiddelbart og er best tynne. For best smak så anbefaler jeg å steke de med litt margarin i panna. Man kan bruke bare vann men da binder røra dårlig og pannekakene blir vanskelige å snu. Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå