Gå til innhold

Psykokafe (lov å være blid, lov å være dritt lei..)


heblilla

Anbefalte innlegg

 

...

 

 

 

beklager, jeg også :/ ting går veldig treigt

 

Jeg synes du bør bytte lege. Også må du tenke på deg selv, og sette gresner. Ikke finn deg i alt mulig! Du trenger jo noen å snakke med og få råd av når du har det slik, en psykolog, forstår ikke hvorfor du ikke får det. Kanskje du burde skaffe en kvinnelig lege? Og psykolog også. Du skal jo ikke bry deg om at legen er sliten! Og bli trakasert.. skikkelig uprofesjonelt, hadde blitt veldig sint selv :hrm: også greier han ikke få deg inn til psykolog en gang. Noen burde ikke vært leger. Trening er jo bra, men en skal jo ikke trene seg ihjel for å føle seg bra heller. Det er viktig å være rolig og kosentrert når en skal lese og studere også, så er det viktig med kjedelig rutiner, hater det jeg også, men det er viktig med stabilitet. Hvis jeg ikke har det så går det ikke bra, jeg også være stabil for å klare å fungere. Håper du føler deg bedre etter dansen :)

 

 

God morgon! :D

 

Me too.

 

Fått gjort litt, så det er bra.

 

 

Hei du! :)

 

Den sangen skal jeg legge til i listen min ( : den var kul.

 

Bra, bra. Har, haha jeg husker ikke hva jeg har gjort i dag. Jo, jeg har gått tur :)

 

 

3:07 skulle ønske jeg kunne synge sånn :wee:

 

Endret av SingingMySong
  • Liker 1
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Har vært å dansa kjempe lenge og pratet litt også. Fordi jeg blir litt utafor når jeg blir lei meg og da blusser det opp så mye som jeg ikke føler jeg har fått bearbeidet også kanskje fordi det blir liksom så mye som er i livet og da får jeg ikke helt ro og skravla bare går ut av meg...Men det er litt tungt det og fordi det er liksom så mye rundt meg som ikke er bra. som jeg ønsket var bedre. Men kanskje jeg bare må lære meg å godta det. Men det er så sinnsykt tungt det og. Fordi da blir jeg også veldig alene på en måte...Men da slipper jeg i hvertfall noe med det og.

 

Men det er det at da må jeg bli enda mer sterk for å få det til. Og sånn som der jeg er nå er det jo ikke til å unngå å møte på det man helst kunne ønsket man slapp heller. Tar feks faren min det er veldig ofte og lett at jeg møter han ute. Og da med ønske å få han til å bli bra samtidig få et nei hver gang er jo ikke så oppmuntrende akkurat. Hadde jeg flyttet langt vekk hadde jeg sluppet det og. Og det og bare gå forbi og late som ingen ting er ikke meg heller. Men noen ganger ønsket jeg at jeg var sånn. Overfor moren min også. Som nå så er jeg bekymret for henne, men orker ikke å ringe fordi hun sier alltid noe dumt til meg. Hun bare dro fra mannen sn og har vært borte fra han i flere uker og lot alle kattene være uten mat og fordi han er uansett for full til å ta seg av dem.Og derfor var jeg der på fredag og hjalp til også klager hun på meg fordi hun kom tilbake til han på mandag om at kattene ikke hadde mat. Og jeg tok med meg noen katter, men skulle egentlig bare ha en men de var søstre og ville ikke bare la dem være der heller. Også sa jeg til moren min at je ringer dyrebeskyttelsen. Og hun nei. derfor hun sikker kom hjem til han igjen også. Også sa jeg at jeg hadde ring og så sier hun Du får ringe mattilsynet! Hun er helt korka. Og jeg har vært å hjulpet dem før også fordi de hadde mange katter og fikk henne til å få gitt bort en del men nå er det like mange igjen og den gangen sa jeg at hun måtte sterilesere dem men hun er jo helt vekk!

 

Og faren min har en hund som jeg ser han ikke er noe snill med og fordi han har jo ikke dressur på den. Og klemte jo hele ansiktet dens flatt omtrent i stad mens jeg stod å så på. Blir sint inni meg! Og samtidig er det liksom moren og faren min som ikke er så lett å gå i mot og. Men det går en grense her hos meg og.

Endret av Sabell
Lenke til kommentar

Forstår :/ hvorfor får du ikke psykolog? Gir dem noen forklaring på det?

Fordi jeg er bare en som strever meg ut av dårlige ting ?Er ikke syk sånn at jeg trenger hjelp fordi jeg prøver å hjelpe meg selv sikkert. Men som svar fra DPS til legen min så hadde jeg ikke behov for det nok.

 

Men jeg har behov for en å prate med egentlig og som kan rett lede meg litt og støtte meg litt. Har Gud liksom :) Men det blir jo på en måte min indre jeg da. Og det kan være bra det og, men jeg trenger noe som forstår meg på ekte også tror jeg også kanskje. Eller bare glemme alt sammen og fortsette sammen med Gud I min tro. Kanskje best :) I såfall er det en dør åpner inni meg som jeg tror er fra Gud også :) Også blir jeg mer glad når jeg tenker på Gud. Han åpner liksom veien fordi det skjer jo prosesser i hjernen :) hehe :) Gud er der fordi da har jeg en :) Og det blir jo redningen da.Takk Gud for det ;)

 

Men blir trist inni meg også fordi det er jo ikke bra at jeg ikke får psykolog når jeg har hatt det som jeg har hatt pluss at jeg har sykdom også. Og det er egentlig sykt nok at jeg ikke får det tenker jeg på en måte, men Gud er med meg :) Og når jeg tenker på Gud så slipper jeg å knekke sammen også. Men blir lei meg nå allikevel. Har egentlig ikke godt av å sitte på nettet å tenke heller kanskje fordi jeg blir lei meg men i dag gikk jeg hit fordi jeg var lei meg. Men det blir sånn noen ganger. Men det går fort over også. Men det skjer mye inni meg samtidig som feks nå tenker jeg at jeg vil slutte å ha kontakt med moren og faren min. Og hvordan kan jeg i såfall klare det.

Endret av Sabell
Lenke til kommentar

Awesome låt jeg fant:

 

Men en psykolog kan hjernevaske en til et møte med psykiater som hjernevasker en til å bruke apedop.

 

Og når man begynner med det, går det ikke an å slutte, for man blir syk av det.

 

De kunne jo også sagt at det var mot psykose, i stedet for å bare si man vil få bedre konsentrasjon. :-/

Apedop... :p

 

Men ja, mye av det de gir folk er syntetiske greier fullt av bi-virkinger og som fort bygger opp tolleranse (gjør deg avhengig). Og da fysisk avhengighetsskapende, ikke psykisk. Det er ekstra skremmende når man har naturlige urtemedisiner som er vitenskapelig bevist at fungerer ihvertfall like bra (faktisk bedre), og ikke er avhengighetsskapende og har ingen eller få bi-virkninger.

 

 

Hei du! :)

 

Den sangen skal jeg legge til i listen min ( : den var kul.

 

Bra, bra. Har, haha jeg husker ikke hva jeg har gjort i dag. Jo, jeg har gått tur :)

 

 

3:07 skulle ønske jeg kunne synge sånn :wee:

Hei selv. :]

 

Kult du likte den. Har bare bra musikk jeg! :D

 

Begynt å bli dement allerede? xD

3:32, den lyse tonen! :0 Trodde ikke jeg skulle like den sangen, men når jeg puttet den på var den bra. Originalen er også bra. Men det er kjekt med cover-låter iblant, lei av sanger til slutt. Synd, men sant. :/

 

 

 

… dritt

Helvetes drittfaen altså...! :grumpy:

 

jeg er sykt sliten og forvirret. Skal legge meg og høre på musikk :/

Don't be. Be happy. :]

 

 

Kjenner jeg er glad som har "normale" foreldre gitt... håper de holder seg sånn.

Du er heldig som har normale foreldre.. :/ Endret av AdNauseam
  • Liker 1
Lenke til kommentar

:roll:

 

Håper dagen i dag blir bra. Har mest lyst til å sove. Pga hodeverk og a jeg er kvalm fordi jeg sover lite og egentlig er stressa. Men nå har jeg gått in 5 cm rundt magen :) Og nå¨tok jeg bitelitt eggeskal i smothisen. Men i dag er det grønnsaks smothies til frokost. Ligner på pistashj is :) Har ingefær i også hjelper for hodeverk.

Endret av Sabell
Lenke til kommentar

Jeg var så i dårlig form i dag så jeg fikk gå hjem. Er glad jeg turte å si jeg ikke var helt i form. Og at jeg fikk respekt for at jeg var dårlig tilbake. Hadde klart meg, men da ville jeg sikkert blitt mer dårlig.Skal ta paracet og ibux og gå å legge meg om litt. Har egentlig problemer med å sette grenser for meg selv også. bare kjører på selvom jeg er i dårlig form så må lære meg å ta mer hensyn til meg selv. Er liksom redd for å få kjeft eller sur mine om jeg må på toalettet feks i en time også. Vet ikke hva det kommer av. Slitsomt får ikke sove heller :/

Endret av Sabell
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...