Torstein Norum Bugge Skrevet 28. juni 2014 Del Skrevet 28. juni 2014 Rotimatic gjør én jobb; den lager svindyre flatbrød.Denne maskinen er ekstremt spesialisert Lenke til kommentar
Simen1 Skrevet 28. juni 2014 Del Skrevet 28. juni 2014 Matlaging er noe av den menneskelige aktiviteten i verden som i sum tar mest tid. Det kommer nok flere matlagingsmaskiner fremover selv om det er langt frem til du kan bestille en treretters. 1 Lenke til kommentar
Rudde Skrevet 28. juni 2014 Del Skrevet 28. juni 2014 Flatbrød er noe helt annet på Norsk en hva det er på Engelsk. 7 Lenke til kommentar
Kikert Skrevet 28. juni 2014 Del Skrevet 28. juni 2014 "Det som gjør at Rotimatic skiller seg fra tradisjonelle brødbakemaskiner er dermed at den lager selve deigen på egen hånd, har disse «avanserte» innstillingene, og, ja, lager kun flatbrød." En brødbakemaskin baker deigen på egenhånd den, man slenger oppi mel, vann, gjær etc så knar og elter den deigen og steker det til ett brød. Eller har jeg misforstått noe igjen?? Denne ser forsåvidt mer praktisk ut enn en vanlig brødmaskin da du får skivene "on demand" Lenke til kommentar
Dubious Skrevet 28. juni 2014 Del Skrevet 28. juni 2014 Hadde vært mer praktisk med en pizza bunn maskin 1 Lenke til kommentar
Kontorstol Skrevet 28. juni 2014 Del Skrevet 28. juni 2014 Kom med en slik maskin som lager en perfekt hamburgertallerken, så skal jeg kaste penger etter den. Lenke til kommentar
G-Man™ Skrevet 28. juni 2014 Del Skrevet 28. juni 2014 "Det som gjør at Rotimatic skiller seg fra tradisjonelle brødbakemaskiner er dermed at den lager selve deigen på egen hånd, har disse «avanserte» innstillingene, og, ja, lager kun flatbrød." En brødbakemaskin baker deigen på egenhånd den, man slenger oppi mel, vann, gjær etc så knar og elter den deigen og steker det til ett brød. Eller har jeg misforstått noe igjen?? Denne ser forsåvidt mer praktisk ut enn en vanlig brødmaskin da du får skivene "on demand" Denne maskinen har vel små kommer til ingrediensene, slik at den i tillegg doserer selv. På en brødbakemaskin må vel brukeren selv måle opp riktig mengde råvarer. Lenke til kommentar
Kikert Skrevet 28. juni 2014 Del Skrevet 28. juni 2014 (endret) Denne maskinen har vel små kommer til ingrediensene, slik at den i tillegg doserer selv.På en brødbakemaskin må vel brukeren selv måle opp riktig mengde råvarer. Kommer an på maskinen. Noen maskiner som lager "vanlige brød" har også kammer man kan legge ingredienser i. Eneste forskjellen med den her og andre maskiner i samme prisklasse er at den lager flate brød og denne lager dem kjappere, lurer på om det er pga at brødene er flate?? Edit; Tittet litt rundt og fant bare kjeksmaskin som doserte selv, men jeg mener å ha sett brødmaskiner med denne funksjonen, kanskje det var en industriell maskin. De koster nok 50 ganger så mye så jeg trekker tilbake kommentaren min tror jeg Endret 28. juni 2014 av Dante's Inferno Lenke til kommentar
Wherg Skrevet 28. juni 2014 Del Skrevet 28. juni 2014 Det blir litt feil å si at den lager flatbrød. Den lager nemlig det indiske brødet "roti" eller nanbrød på norsk. En brød type som helt sikker er veldig vanlig og populært i India. Det er nok en grunn til at alt med Rotimatic er indisk: Og nanbrød kan jo brukes til det meste. (Taco wrap, pizzabunn eller ha det med suppe). 1 Lenke til kommentar
sn0dig Skrevet 28. juni 2014 Del Skrevet 28. juni 2014 Nanbrød > flatbrød. Butstill, 6000 (eller 8-10k som vel blir prisen med norske avgifter) for en nanbrødmaskin er ikke direkte billig. Lenke til kommentar
Ar`Kritz Skrevet 28. juni 2014 Del Skrevet 28. juni 2014 Et "laken" er 1000 kroner, så 6000 av dem er 6 mill. kroner. 4 Lenke til kommentar
Gjest Slettet-qfohT7 Skrevet 28. juni 2014 Del Skrevet 28. juni 2014 Som Wherg sier, så er nok dette myntet på den Indiske markedet, hvor disse brødene spises oftere enn nordmenn spise grovbrød. Så det er nok helt sikkert et marked Lenke til kommentar
Simen1 Skrevet 29. juni 2014 Del Skrevet 29. juni 2014 Nanbrød > flatbrød. Butstill, 6000 (eller 8-10k som vel blir prisen med norske avgifter) for en nanbrødmaskin er ikke direkte billig. Høres ut som den er myntet på restauranter, cafeer, barer etc. Lenke til kommentar
Merrin79 Skrevet 29. juni 2014 Del Skrevet 29. juni 2014 Er storforbruker av flatbrød, og kjøper ikke annet enn ordentlig hjemmelagd. På butikk kan skjenning kan gå til nød. Hadde denne lagd flatbrød og ikke nanbrød, så hadde det vært en mulighet for et kjøp. Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg