Gå til innhold

[Løst] Gaming headset + musikk, USB-tilkobling. Anbefaling?


Anbefalte innlegg

Budsjett: Kan gå opp til 2000,-

Størrelse: Trenger å høre "gjennom" spillet/musikken, så de bør i alle fall være åpne. Klokker som ligger på øret er kanskje det beste?

 

Type: Åpne, ikke støyredusering

Bruksområde: Jeg har et Logitech 5.1-anlegg som jeg har brukt til nå, og som fortsatt kommer til å bli brukt til bakgrunnsmusikk og kanskje spilling der jeg ikke trenger å bruke mikrofon. Hvor mye jeg kommer til å bruke hodetelefonene etterhvert, er vanskelig å si nå. Foreløpig er det mest spill og musikk.

 

Tilleggsinfo: Siden jeg har et 5.1-anlegg fra før, så er det vel ikke bare bare å koble på hodetelefoner, og få lyden ut slik den bør være, så jeg tenker at det må være USB-tilkobling på hodetelefonene slik at jeg får et eget oppsett for disse. Tar jeg feil her, så bare si det.

Siden det skal brukes til gaming, må det altså være mikrofon med. Og den bør ikke være altfor dårlig heller, siden man skal kommunisere med andre.

 

Hvilket lydbilde liker/ønsker du: Så nøytralt og rent som mulig, tror jeg. Har hatt et AKG-sett i mellomklassen tidligere, og var veldig fornøyd med de, mener jeg å huske (er mange år siden jeg hadde dem). Ønsker ikke noen overdreven bass, men et lydbilde som fungerer bra i spill, og som gir bra til meget bra lyd ift musikk - dersom det er mulig.

 

Evt kilde: Datamaskin, har eget Audigy 2-lydkort, men tror jeg trenger USB-tilkobling for å få rett oppsett til lyden når jeg skal bruke hodetelefonene. Jeg koblet hodetelefoner på 5.1-anlegget istad, og da fikk jeg bare lyd fra høyre og venstre foran. Det manglet lyd fra senterhøyttaleren, subwooferen, og venstre og høyre bak.

 

Hvis det er store ulemper ved å bruke USB-tilkobling, så har jeg selvfølgelig mulighet til å gjøre om 5.1-anlegget til et 2.1-anlegg.

 

Hvordan er surround-lyden i hodetelefonene for tida? Det er vel få som har ekte surround? Klarer jeg meg med stereo til spillingen?

 

Takker på forhånd for alle godt begrunnede svar. :)

Endret av Ratleto
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hvordan er surround-lyden i hodetelefonene for tida? Det er vel få som har ekte surround? Klarer jeg meg med stereo til spillingen?

 

Surround-lyd i hodetelefoner nå om dagen er veldig bra, jeg har et headsett som har veldig bra lyd men men vil ikke anbefale de jeg har nå pga andre ting.

 

Du vil klare deg med stereo i spill men det kommer an på hva du spiller. Jeg spiller mye battlefield og andre skytespill og med surround-lyd så hører jeg mye bedre når folk kommer bak meg, hvor folk skyter fra osv.

 

På det headsettet jeg har kan jeg selv stille lyden som kommer fra høyere, venstere, senter og bass. Jeg kan da skru ned senter for og høre bedre hva som skjer rundt meg og hvor ting skjer. så det er veldig bra med surround i headsett.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...