Gå til innhold

Klokketråden — Diskusjon og kjøpetips!


Anbefalte innlegg

Ja, sett litt på G-Shock, men syntes navnet, i allefall når det er klistret på forsiden av klokken, virker litt "barnslig" på en måte. Ikke fult så stilfult.

Da kan man vel heller spørre hva du skal med klokken? hvis du trenger en klokke som tåler (nesten)alt og bare skal vise tiden da er G-Shock gull verdt, skal du ha en dressklokke så finnes det penere klokker.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Ja, sett litt på G-Shock, men syntes navnet, i allefall når det er klistret på forsiden av klokken, virker litt "barnslig" på en måte. Ikke fult så stilfult.

Ja, G-shock er forsåvidt ikke stilfullt, det er sant. Svaret mitt var mer "ja det er et godt merke, med god kvalitet". Vil du ha mer stil kan du få mye mer av det for nesten 3000 kr enn den Edifice-klokka. Se da heller på Certina eller Seiko om du vil ha en litt kraftig stålklokke. De føres "overalt" og er god kvalitet samt stort sett ålreit utseende.

Lenke til kommentar

Heihei!

 

Jeg er ute etter en enkel klokke til omtrent 2000 kroner. Jeg vil ha en urskive som er så lite rotete som mulig, helst brun, men navy/svart går også fint. Jeg vet ikke helt hvor jeg skal starte, men jeg legger ved et par bilder av utgangspunktet mitt, det hadde vært fint om dere kunne tipset om noen andre klokker i samme stilen, eller eventuelt kommet med tilbakemelding på disse.

 

 

400-new-K2621111.jpg

400-new-K7622207-new.jpg

Nixon-A129-484_new.jpg

 

 

Har denne her selv:

 

Skagen

 

Kjøpte den for ca. 90 amerikanske dollar på Jamaica. Passer perfekt til dressen min.

 

Det er ei billig klokke, som gjør det mest nødvendige.

Lenke til kommentar

Endelig funnet meg klokke, men de hadde ingen inne i Norge, så jeg må bestille fra utlandet. Hvilken av disse to sidene burde jeg velge? .dk siden det virker mer seriøst? Har dere noen andre sider som selger Festina å anbefale?

 

Takk.

 

http://www.ure-smykker.dk/shop/festina-tour-chronograf-16381-6-896.html

 

http://guldsmedien.com/product.asp?product=2171

Endret av Haxy
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...