Gå til innhold

Klokketråden — Diskusjon og kjøpetips!


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Angående Steinhart klokken, det står at den koster 320 euro med VAT på forsiden, men når jeg har skrivd inn alt av shipping informasjon kommer den totale prisen på ca 300 euro, 269 euro for klokken og 30 i shipping. Vil de si at jeg slipper denne VAT'en fra Sveits?

Lenke til kommentar

Jeg synes også det blir litt vel mye ripoff. Men er det den du synes er penest så kjøper du den. Det er iallefall en "skikkelig" klokke (mekanisk).

 

Selv har jeg en Seiko Orange Monster som jeg bruker som hverdagsklokke. Synes den er både tøff og annerledes. Hvis du synes den blir for spessiell så synes jeg Seiko sxk007, som er nevnt her, er et godt alternativ.

 

Rykker du opp en klasse ville jeg sett på Seiko Sumo. Har ikke hatt den på armen selv, men synes den er pen og den skal ha en meget god kvalitetsfølelse.

 

Edit: Har selv handlet Seiko fra http://www.creationwatches.com/. Kan anbefale å handle derfra...

Endret av hillmar
Lenke til kommentar

Har bestilt meg en Police Navy som er helt svart, får den inn på butikken om en uke. Gleder meg, syns designet er utrolig lekkert. Mye finere på håndleddet enn på bilder.

 

PL10962JSB-02M_5.jpg

 

Sikkert ikke alle som vil si Police er et godt kjøp, det er vel ikke akkurat kvalitet som er satt i fokus der. Men Certina og Tissot som butikkdamen anbefalte meg utifra kvalitet ligger litt over min prisklasse. Den på bildet koster 2300kr. Hva syns dere? Noen som har den?

Lenke til kommentar

Jeg kjøpte meg en rimelig Tissot klokke i England, mest fordi jeg har mistet min forrige klokke og jeg er avhengig av å ha et ur på armen min. Samt syntes jeg klokken var fin; enkel og stilren, og med en skinnreim som jeg syntes er lekker. Prisen var drøye 900 kroner, meget rimelig.

 

Det som dog gjør at jeg angrer litt, er at jeg etter ca. to dager oppdager at klokken lager lyd når den tikker! Dersom jeg sitter f. eks ved PC-en, uten musikk eller annet støy i bakgrunnen, kan jeg høre tikkingen. Dette er noe som irriterer meg relativt mye, så jeg lurte på om det går an å "gjøre" noe med det hos urmakeren? Jeg har lite peiling på klokker, men dersom det går an å dempe lyden på en eller annen måte hadde det vært topp.

post-127899-1281619490,5509_thumb.jpg

post-127899-1281619520,4668_thumb.jpg

post-127899-1281619554,7503_thumb.jpg

Lenke til kommentar
Gjest Slettet-fsaSP0zV

Regner ikke med at du får gjort noe med dette. Alle quartzur (med visere) tikker når steppermotoren trekker frem sekundviseren et sekund, men "støyen" varierer mellom modeller og type urverk. Mekaniske ur tikker også, 4-5 ggr pr sekund.

Lenke til kommentar

Tips til en klokke lignende denne?

 

marinie-automatik-ohne-datum-gross.png

 

 

Dvs, ganske enkel, smal og i skinn, helst svart skinn. Makspris ca 2-3k. :)

Jeg vet ikke om du har tittet på Jacques Lemans klokkene, men de har noen enkle fine klokker til en grei pris mellom 2-3k. Har selv Liverpool 1-1117 A og er meget fornøyd sålangt :)

Du burde se på JC Liverpool 1-1443 A og C. Svart skinnreim kan man bytte til om man ønsker regner jeg med.

Endret av Onyx
Siterer bilde.
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...