Gå til innhold

Klokketråden — Diskusjon og kjøpetips!


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Er på jakt etter en noe tidløs og klassisk klokke med makspris på ~3000. Vet at det er noe begrenset hva man får av "skikkelige" urverk i nevnte prisklasse, men håper at det finnes noe som faller i smak.

 

Eg anbefalar at du kikkar litt på urverk frå Tissot, Steinhart, Seiko eller Certina. Desse merka har mange modellar utan overflødig drit og skribbel på urskiva/kassa/lenka.

 

Kva du meiner med "skikkelege" urverk veit eg ikkje, dvs. om det er merkets rennome eller om det er automatiske urverk du snakkar om. Eit "skikkeleg" urverk for meg er automatisk, men eg har ingenting imot quartz heller. Men eg ville aldri t.d. ha slengt ut 15k for ein quartz frå Omega.

 

Før eg kjøpte in SAR-D sikla eg litt på ein JSAR frå Marathon, sistnevnte med quartz-movement. Eg las seinare på WUS at innmaten i JSAR'en kostar maks 10$, noko som tilseier at ein betalar ~alt for sjølve kassa. Så tenk på det!

 

Eg har nye planar for tida. For det fyrste tenker eg på å kjøpe meg ein GMT, og siklar litt på Steinhart Ocean I med coke bezel. Vidare er eg sugen på eit pilotstyle urverk, også dette frå Steinhart (Nav B-uhr 44mm).

 

Og sist men ikkje minst er eg nøydd å tilføye ein Orient Mako (kva farge??) i samlinga. :new_woot:

Endret av Frigata
Lenke til kommentar
Ser ut som du fant den på gata ut ifra bakgrunnen til klokka :p eller er det granittflis? asfalt?

 

 

 

 

uansett  . meget fin klokke. kansje ikke helt min stil , men fortsatt fin :)

 

nei - jeg fikk et blitssett i går, trøsteshopping under kjærlighetssorg er dyrt hehe, var ute og fotograferte rosene til moren min. Vi har granittheller der, så la den der for å få et skikkelig bilde :)

Jeg er veldig glad i den i hvert fall - føler den fremhever sportslig, likevel elegant stil, liksom casual og stilful stil :) En god blanding, akkurat som personligheten min - derfor jeg valgte den :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...