Gå til innhold

Hercules Radeon9800 PRO


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
På komplett koster det 3995,-

 

Niks, det koster 3635.- har selv kjøpt det, den prisen du refererer til er vei pris, ikke web pris. :wink:

 

så prisforskjellen mellom komplett og elkjøp er bare 140.- kr og du får da service på kjøpet hos komplett, den er nok verd mer enn det.

Ja 3635 PLUSS porto og evt. eksp. gebyr. Du må også huske på at 3995,- er butikk prisen til komplett så det er mest naturlig å sammenligne denne prisen. Elkjøp sitt tilbud er mao. MYE bedre enn komplett. Og hvilken service snakker du om? Dersom postordre kortet ditt går istykker må du sende inn kortet, betale enda mer porto etc. Er selvfølgelig mye enklere å ha en fysisk butikk å forholde seg til dersom noe skulle skje.

 

Og det er ikke noen forveksling av 8800 og 9800. Kortet er som det står et 9800Pro kort.

 

Clinton: tror du har satt rekord i å legge ved lange linker...(bruk bbcode istedet)

Lenke til kommentar
Hvorfor handle på elkjøp... Jeg betaler heller mer for å få bra service...

 

elkjøp suger på det...Det har jeg smertelig erfart..

 

basta :lol:

 

Syns servicen på elkjøp er bra jeg.. Hvis du skal kjøpe noe på elkjøp og prisen på en ting er dyrere enn det som står på internettsidene til elkjøp, så har du rett på å betale den prisen som står på internettsidene.

 

Broren min kjøpte nettopp DVD-spilleren PIONEER DV360S for 1299kr.

Et par dager etterpå kom elkjøp-blekka ut og der var det tilbud på samme spilleren. Den kostet da 999Kr.

Vi dro ned til elkjøp og fikk 300Kr tilbake uten problemer.

Lenke til kommentar

CaZiO; Trippel(!)post

 

Har selv kjøpt kortet fra Elkjøp, og er BTW kjempefornøyd med det.

Slapp porto og ventetid og alt annet som følger med et webkjøp.

Og så ligger butikken 5 minutter fra hvor jeg bor, så om jeg skulle få probs med det, er det ikke lange tiden i forhold til å vente og sende frem og tilbake til webshoppen. Vet ikke hvordan servicen til Elkjøp er på dette though.

Lenke til kommentar

Jeg ser at det er folk her som ikke har skjønt hva som er god og dårlig service. Jeg kan godt utrede dette. Jeg har flere ganger, men spesielt to, hatt seriøse problemer med El-kjøp. Disse to gangene var til og med i to forskjellige byer - Harstad og Tromsø. Jeg hadde i de to tilfellene problemer med en bærbar MD og en mobiltelefon. Begge gangene ble jeg først nektet å levere dem inn til reklamasjon. De påsto at etter at den 1 års lange garantien var borte, så fikk jeg ikke noe nytt. Dette viste jeg fra min utdanning at det bare var bullshit (5 års reklamasjonsrett). Jeg møte opp flere ganger etter å ha pratet med Forbrukerrådet og TV2 Hjelper Deg og truet med å ta dem i bruk. Jeg prata til og med med en konkurrent, Expert i Harstad, og de ville gjerne levere inn produktet til Sony for reklamasjon. Etter å ha lagt frem saken fire ganger ville de endelig ta det inn til reklamajon. Hadde de ikke gjort det da så hadde de blitt anmeldt til Forbrukerrådet, og Expert hadde fått æren av å levere inn MD'en min til Sony. I tillegg ville jeg sendt hele historien til TV2.

I det andre tilfellet måtte jeg "bare" stå å prate med en ansatt på El-kjøp i en halvtime før de ville ta inn den ødelagte mobilen min.

 

Nei jeg tror ikke El-kjøp får se noe mer til pengene mine! Jeg betaler gjerne litt ekstra slik at de jeg kjøper produktet av, ikke krangler med meg hvis det blir ødelagt og må sendes inn igjen. At jeg må vente på et skjermkort i posten noen dager er ikke noe stort problem da jeg slipper å bruke disse dagene til å krangle med selgeren, og heller kan gjøre noe konstruktivt.

 

EDIT: Det at Posten bruker noen dager på å frakte et produkt fra Komplett.no til kunden har ikke noe som helst relevans til om firmaet gir god service eller ikke!

Lenke til kommentar
Det at Posten bruker noen dager på å frakte et produkt fra Komplett.no til kunden har ikke noe som helst relevans til om firmaet gir god service eller ikke!

HELT ENIG :yes:

 

men som tidligere deltidsansatt på posten kan jeg også si at de forundrer meg all disse firmane som sier det tar en uke med posten fra Norkapp til Mandal. dette er skrekkelig feil. se på komplett, 3 dager fra Stavanger til Arendal og det når man bestiller på en søndag.

så har vi expert som bruker 6 uker :o på å frakte et par Jamo D830 fra felleslageret hos søta bror til Arendal.

Det verste var at de sa at jamoene skulle være hos de etter 6 dager :-?

 

Nei, min mening er at vi datagodtfolk skal hode oss til de som kan jobben sin, så kan elkjøp,expert osv. selge vaskemaskiner.(og gode overklokkingskjøleskap :lol: )

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...