Morgens Skrevet 14. juni 2014 Del Skrevet 14. juni 2014 Hjelp, jeg skal lage dette i morgen: http://dinmat.no/Torsk-og-rekecurry Torsken, må jeg koke den først eller skal den være "rå"? Kan jeg bruke Findus gourmetfileer? Rekene, ferdig pillede fungerer vel? De store gode... Takk for hjelpen! Lenke til kommentar
Gjest Slettet+981234789 Skrevet 14. juni 2014 Del Skrevet 14. juni 2014 nei, gjør det som står. fersk tosk og reke er best. Lenke til kommentar
The Little Lucid Moments Skrevet 14. juni 2014 Del Skrevet 14. juni 2014 Lurt å tine torsken først, slik at du kan følge bruksanvisningen. Nei, oppskriften. 1 Lenke til kommentar
Morgens Skrevet 14. juni 2014 Forfatter Del Skrevet 14. juni 2014 Takk, da prøver jeg - gjestene forventer Grandiosa evt. pølser i lompe. Siden vi er på hytta og det ikke finnes Peppes. Takk til dere begge. Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå