Gå til innhold

Hvordan unngå matforgiftning?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Unngå varer som har vært fryst og tint når du skal spise dem (dårlig opplevelse i Bangkok for noen år siden) smak nøye på grønnsaker og varer som er ferske og ikke kokt/stekt. Sjekk at spesielt kyllingkjøtt er helt gjennomstekt.

Ser kjøkkenet skittent ut, styr langt unna.

 

Sikker blir du aldri, men du dør neppe av det. ;)

Lenke til kommentar

Jeg ble ganske syk av å spise noen få isbiter i en intens varme i Kina, så hold deg unna vann fra springen og bestill drikke uten is. Ellers har jeg hørt i tillegg til nevte over at salat er noe man bør holde seg unna, men det har jeg ikke bevis for :) Jeg lå rett ut i flere dager og mister mye av ferien så vær forsiktig

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...