Gå til innhold

Galaxy tab 4 vs iPad 2


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Jeg ville sagt iPad 2 grunnet hele økosystemet rundt og selve brukeropplevelsen, men den begynner å bli gammel og vil nok ikke motta oppdateringer stort lenger.

 

Nå spørs det om Tab 4 er noe bedre oppdateringsmessig, og det er også bare "knock-off" av iPad, så jeg ville nok ikke anbefalt den heller.

 

Hva med å spare opp til en brukt nyere iPad f.eks?

Lenke til kommentar

Tror det er enklere på Samsung sine..
Nå har jeg bare erfaring med Huawei, Asus og LG, men når man har åpnet bootloadern så er den åpen for alltid, å da kan man legge inn hva man vil, omså ubuntu eller enn annen linux distrubusjon laget for arkitekturen..

 

iPad er mere "noob proof" utenom det vil jeg si det er mye morsommere og mere muligheter med ett nettbrett med Android, og da er ikke Tab4 ett dårlig valg til den prisen.

 

Vil du dog ha noe kjedelig, men som vil fungere bra (så lenge du tilber apple resten av ditt liv i form at itunes osv) så gå får iPad.

Lenke til kommentar
Gjest Slettet-80wCWpIM

Hei ! Hvilken er best av iPad 2 eller galaxy tab 4 10.1 ?

 

Pris iPad 2: 1990,-

Pris Galaxy tab4: 1888,-

 

Hva er behovet ?

 

Bare en ekstra gadget i huset, surfe litt på nett, sjekke epost , lett å ta med seg på tur. Isåfall er det like greit å gå for en ipad.

 

For min del blir det såpass mye reising hvor jeg bruker tableten til tv serier/filmer, jeg er avhengig av god lagringskapasitet, enkel overføring av filene og god støtte for forskjellige formater. Sistnevnte er ikke noe problem for ios eller android (begge butikkene har flust med gode apps som håndterer dette). Dessverre blir de to første punktene, for min del, hakket verre med Apple.

 

Kjapt eksempel. Galaxy pro 8.4 16gb til 2490, sleng på et 64GB minnekort til 400kr og du har mer enn nok lagringskapasitet til at man skal slippe å måtte kopiere på en stund.

 

Ipad mini retina, som virkelig fristet grunnet størrelsen og batterikapasiteten, 3290 for 16GB versjonen, skal man opp i 32GB så blir det nesten 4100. Med så liten lagringskapasitet blir jeg avhengig av å kopiere over filer oftere, som tvinger meg gjennom Itunes oftere. Fungerer for dårlig for min del.

Lenke til kommentar

takk for svar. er ikke til meg men til min far. han har aldri hatt nettbrett eller smartmobil. han må ha rundt 10" pga synet.

 

Blir mest nettsuring og youtube. han vil ha rimligst mulig og vil ikke ha brukt. derfor mener jeg at valget står mellom ipad2 eller galaxy 4.

 

tenkte at ios er fint os for en aldrene mann som ikke har peiling. det at os er låst ser jeg ikke som et stort problem i dette tilfelle, personlig ville jeg aldri valgt apple til meg selv, men det er jo en annen sak.

Lenke til kommentar
Gjest Slettet-fsaSP0zV

Jeg har også en 2'er, og den funker helt flott, men jeg ville ikke kjøpt den ny i dag når jeg kan få en Air for under 3000. Med gammel og utgått mener jeg at den ikke selges ny fra apple.no lenger, og at både iPad 4 og Air har myyye raskere HW og bedre skjerm.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...