Gå til innhold
Trenger du hjelp med internett og nettverk? Still spørsmål her ×

RING GRATIS PÅ INTERNET?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Les spesielt under "Om Freeway", det har stått det samme der siden sidene kom på nett for lenge lenge siden (over et år tror jeg det er nå).. :wink:

 

For øvrig samme firmaet (hva de nå heter for øyeblikket) som har floppen Universal Translator: http://www.dinside.no/page/art/4712.shtml

 

Team Work Norway eksisterer ikke i Brønnøysundregistrene, men det gjør forkortelsen TWN (TWN ”gruppen” er et enkeltmannsforetak).

 

Webadressen twn.no (reg. på Team Work Norway AS) viderekobles til stargate-as.com (reg. på Stargate AS), Stargate AS er registrert med samme eier/kontaktperson som TWN i Brønnøysund.

 

Bruker å være ganske interessant å sjekke ting på http://www.brreg.no/oppslag/enhet/ , http://www.norid.no/whois/ og http://checkdomain.com

 

Men for all del, produktet kan jo være bra.. :wink:

 

[ Denne Melding var redigert av: Rusmusa på 2002-02-18 13:05 ]

Lenke til kommentar

Er det noen som har prøvd dette? Jeg skjønner ikke helt hvordan det kan være gratis å ringe når man har f.eks. adsl. Man må jo fortsatt bruke tlf sentralene til telenor, for å kommunisere med vanlige telefoner... Hva blir f.eks. telefonnummeret ditt og sånn?? Hmm... Hvis dette er fakta, og fungerer helt flott, så er jo dette helt sinnsykt!!! Fant ikke ut hvor man kunne bestlille det da...

 

[ Denne Melding var redigert av: Instigator på 2002-02-18 14:44 ]

Lenke til kommentar

..Vel jeg har egentlig ikke noe problem med å skjønne det derre. Min kone kommer ifra Singapore, og i begynnelsen når hun bodde der, så brukte vi IP Phone.

 

Det finnes et hav av muligheter innen internet telefoni. Det som kanskje er mest utbredt er nok software baserte løsninger slik som NetMeeting, hvor man kan både se og høre hverandre.

 

Men jeg vil nok si at hardware løsninger er og forblir best. Siden kompresjonen er best på hardware platform (hvorfor er Cisco firewall bedre enn en software firewall?).

 

Min kone og meg brukte en hardware løsning, vi brukte et modem som vi programmerte inn brukernavn og passord til vær vår ISP, vi koblet da så opp til internet, og Ringte til hverandre og kunne snakke.

 

Den andre løsningen som finnes er at man bruker en hardware løsning som kobles inn på en USB eller com port, og man kan snakke med hverandre når man har koblet seg opp til internett.

 

Slik Freeway gjør det, etter slik jeg forstår det. Så kobler man opp denne boksen mot sin datamaskin, kobler seg opp mot internet. Når man er koblet opp mot internett så koblr man seg opp til en av de følgende ITSP`ene, hvor de har utplassert telefon sentraler i disse landene.

 

Jeg har selv gått bort i fra denne løsningen, jeg bruker enten Mediaring (som funker kjempe fint for meg) eller GlobalOne - ringkontant kort, man betaler 100kr og kan ringe for et gitt antal. min til et land.

 

Frankey

Kr.sand

 

BTW: jeg ville heller ha brukt denne siden, hvis jeg skal bestille noe utstyr. http://www.ctdepot.com/

Han har mange år erfaring innenfor dette område. Jeg har ikke hatt noe problemer med noe fra dem.

 

[ Denne Melding var redigert av: frank_jarle på 2002-02-18 22:36 ]

Lenke til kommentar

Jepp, jeg har lest på sidene, men jeg fatter ikke at jeg kan ringe gratis hvis jeg har fastlinje... (utenom det jeg betaler for fastlinja da...) De må jo ha litt for å drive ITSP. Greit nok å ringe over nettet fra en telefon som er tilkobla pc til en annen telefon som er tilkobla pc, men å ringe fra en telefon som er tilkobla pc til en vanlig telefon som ikke er det...? Hmm... Det må jo koste tellerskritt! Eller?

Lenke til kommentar

har bare noen spørsmål angående Freeway.as sitt produkt... Vist jeg har ADSl fra nextgentel så vil jeg kunne ringe gratis til hvem som helt og til hvor som helst?

 

Er det bare å bestille produktet deres å koble det til pc'en eller må jeg abbonere på noe annet?

Koster det INGENTING annet enn adsl-regningen når jeg har adsl?(jeg har vansker for å tro det)

 

 

 

Siden dette står hos de så fikk jeg bare tanken om at jeg kansje må abbonere på noe hos de sidene helt nede:

 

Per 01.10.2000 støtter Internetphone Wizard nedenstående tilbyderne av internettelefoni. Eventuelle endringer i samtalepriser foretas av hver enkelt ITSP, og kan ikke belastes Freeway.as. For mer informasjon om priser og andre tjenester kan du besøke hver enkelt ITSP ved å klikke på de respektive linkene.

 

http://www.deltathree.com

http://www.hottelephone.com

http://www.dialpad.com

http://www.4ecalls.com

http://www.wowring.com

http://www.myfreeld.com

http://www.e001.com

Lenke til kommentar

Jeg kjøpte faktisk USB enheten deres for en god tid tilbake.

 

Tanken er god den, men det funker ikke !

I allefall ikke den gangen.

 

Jeg fikk "Internet Phone Wizard USB" i posten i kort tid etter bestillingen - bra.

Men fikk ikke instalert den skikkelig. Etter mye om og men, viste det seg at alle enhetene som var solgt i Norge måtte ha egen driver. Ventet i nesten 2 mnd. innen den endelig kom... (Måtte utvikles først ?)

 

Så, etter en enkel installasjon skulle det bare være å kople seg opp mot en av leverandørene.

Mange som tilbyt internett telefoni, men å ringe fra PC´en til fast/mobil telefon var det nesten ingen som lot deg gjøre gratis. (Må kjøpe tellerskritt).

Fant etter å ha brukt veldig lang tid, 2 leverandører som tilbød "5 min" om dagen (eller noe sånt). Men nei, når alt kom til alt - funket ikke.

Fikk aldri ring noen fra min PC - sendte klage og ba om support. Hjelp til å finne noen som tilbød gratis telefoni innen Norge. Fikk ikke svar...

Slik holdt jeg på lenge - til slutt sendte jeg saken til Forbrukerrådet og krevde kjøpet hevet.

Etter langt tid fikk jeg faktisk igjen pengene mine, og sendte boksen i retur.

 

Enheten ble bekreftet instalert Ok, og den funket tilsynelatende. Men det finnes ingen "gratis" leverandører for Norge.

Som sagt; tanken er god ! Men min erfaring er at Internet Phone Wizard på det beste kan brukes til å kjøpe "rimligere" telleskritt på nettet.

Lenke til kommentar

Til Instigator;

Skal du ringe til en annen bruker som har tilsvarende utstyr, så ringer du gratis, skal du ringe fra internet tile n fast-telefon så må du betale telerskritt.

 

Hvis dere skal ringe fra pc til pc, ikke gidd å sløs 800kroner (eller uansett hva denne løsningen koster) hardware kompresjon er ikke verdt det, det er syvende og slutt linje hastigheten din som bestemmer kvaliteten.

 

En burde også huske på at slike enheter enten bruker TCP eller UDP protokol.

TCP - Garanterer at all informasjon kommer frem

UDP - sender pakken ut og håper på det beste.

 

Så hvis du har problemer med at du mister lyd eller at lyden hakker veldig, så er det sannsynligvis pga udp :razz:

 

JEg for min del anbefaler Mediaring. Jeg prøvde det ut i Singapore. Da brukte jeg Mediaring og ringte opp en hus-telefon og det funket "fætt" det.

 

Jeg anbefaler at dere går til den URL`en jeg foreslo tidligere. De har holdt på med IP phone i en god stund og de har hatt mange tester som kan være verdt å lese først.

 

Frankey

Kr.sand

Lenke til kommentar

Nei, det var nok ikke helt etter forventningene det da. Men da syns jeg de reklamerer farlig nær smerteterskelen! De sier jo rett ut at:

 

Quote:


Med InternetPhone Wizard kan du ringe til disse landene til lokaltakst (Via våre ITSP tilbydere. Se nederst på siden).


Det vil si 20 øre per minutt på dagtid og 12 øre per minutt på ettermiddag/natt.


Har du tilkobling til internett via fastlinje ringer du gratis!



 

Det er seff den nederste linja jeg er mest interessert i. Først så sier de at det koster lokaltakst. Men hvis du har fastlinje, så er det gratis. Da vil jo normale mennesker tro at man ikke betaler noe for å sentralene deres. Ikke bra!

Lenke til kommentar

Quote:


On 2002-02-25 10:18, Instigator skrev:

Nei, det var nok ikke helt etter forventningene det da. Men da syns jeg de reklamerer farlig nær smerteterskelen! De sier jo rett ut at:


Quote:


Med InternetPhone Wizard kan du ringe til disse landene til lokaltakst (Via våre ITSP tilbydere. Se nederst på siden).


Det vil si 20 øre per minutt på dagtid og 12 øre per minutt på ettermiddag/natt.


Har du tilkobling til internett via fastlinje ringer du gratis!



 

Det er seff den nederste linja jeg er mest interessert i. Først så sier de at det koster lokaltakst. Men hvis du har fastlinje, så er det gratis. Da vil jo normale mennesker tro at man ikke betaler noe for å sentralene deres, hvis du har fastlinje. Ikke bra!

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...