Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Å redde et forhold for en venn?


Anbefalte innlegg

dette er noen merklige greier,

 

bestevennen min som jeg ble kjent med i 10ende klasse har syykt mange damer som han har på fingertuppene sine. jeg med andre ord har noen men ikke like mange, men det er ikke tingen. tingen er at jeg har reddet cirka 90% av alle forhold han har hatt siden ungdomskolen, ( sånn 6-10 stykk) flere ganger på rad, går på 1 vidregående nå.

 

Jeg vet ikke hvordan jeg bare klarer det på en eller annen måte. jentene han er sammen med er ikke akkurat stygge for å si det mildt og virker sykt overlegne, men uansett klarer jeg det på en eller annen fucka måte. damene han er og var sammen med har prøvd å få meg hooked med en av dems venniner men det virker ikke for meg, så klart synes jeg de er pen også videre men det er bare noe som hindrer meg å bli sammen med dem.

 

er ikke akkurat en mester på forhold men jeg har en ganske god forståelse på det. vet ikke om jeg bare mestrer evnen til å snakke med folk eller bare er flink på forhold? jeg har reddet han fra å slå opp og dama! så ufattlig mange ganger at jeg ikke kan telle.

 

men har selv ingen kjæreste, det er ikke tingen jeg vill egentlig bare vite hvordan jeg klarer det om noen har et eller annet å komme med. hvordan jeg klarer å redde vært eneste forhold han er i. reddet forholdet dems for akkurat 5 min siden bestemte de seg for å bli sammen med han igjen etter en halvtimes snakking med hverandre ( altså meg,vennen min og dama hans) jeg bare skjønner ikke hvordan jeg har blitt sånn?

 

alle vennine hans sier jeg burde bli ''love-guru'' eller forholds hjelper noe i den veien, men hvordan kan jeg det når jeg bare har vært i et forhold i hele mitt liv? jeg bare skjønner ikke hvordan jeg klarer det. det er et mysterium for meg, hvordan,hvordan hvordan? noen som har noe å legge inn? eller noen som har opplevd noe lignende?

 

 



Anonymous poster hash: ee92e...899
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Gjest Bruker-95147

 

 

Slutt å blande deg inn i andres forholder!

 

det erhan som drar meg inn i diskusjoner og alt sånn piss...

 

Anonymous poster hash: b3b67...5a8

Ikke la deg lure da
Lenke til kommentar

Du ble kjent med han i 10 klasse sier du.... Og nå går dere første år på vgs?

 

Det vil altså si at du har kjent han minimum et år, og maksimum nesten to år.... Du sier så at han har vert ilag med nesten 10 jenter på disse to årene du har kjent han... Altså, har kompisen din omtrent hatt et nytt "forhold" med en ny jente, annen hver måned (forutsett at du har kjent han i to år).....

 

Om du har "reddet" alle disse forholdene burde teknisk sett kompisen din hatt 10 kjærester nå...

Med andre ord, har egentlig ikke du reddet noen ting som helst. LOL

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Hvis "forhold" er å holde hender i 1-2 måneder før de byttes ut med nye damer så..skjønner ikke hva slags forhold du har reddet hvis fyren har hatt 10 forskjellige damer på under to år. Du overvurderer deg selv litt her :p

 

Forhold varer vanligvis litt lengre enn 3-4 uker, selv om dere er i "barneskolestadiet" omtrent.

Endret av Bytex
  • Liker 2
Lenke til kommentar
Gjest Bruker-95147

Tror heller at ts kompenserer for sin eget mangel på "kjæresteforhold", med å være konsulent for sin venn - og stemmer den antakelsen så er det en minelagt vei han går på ..

 

feil måte å "tørrtrene" på .. ;)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...