Gå til innhold

Ekte eller fake smoking?


Gjest Slettet-NvO6MF

Anbefalte innlegg

Gjest Slettet-NvO6MF

Hei!

Fant en smoking på eBay og er veldig usikker på om den er ekte eller ikke. Noen som har greie på dette og kan si noe om det? Generelt ser den ut til å være av kvalitet og selgeren har god feedback, men jeg er samtidig skeptisk til hvordan folk har en tendens til å selge ting på eBay til en del under markedspris ...

 

Link:

http://www.ebay.com/itm/151302186775?_trksid=p2055119.m1438.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Gjest Slettet-NvO6MF

Enig i at jakken ser ut til å være av kvalitet. Nypris ligger nok på rundt 3x denne, uten at jeg vet nøyaktig hvor mye. Det som bare skurrer veldig, er hvordan selgeren er i stand til å selge vanvittig mange merkeklær til en relativt lav pris for tilnærmet nye plagg og fortsatt tjene penger. Sunn fornuft tilsier at noe er galt ...

Lenke til kommentar

Jeg kjenner til selgeren, og mange av de andre "flipperne" på Ebay.

Det de simpelt gjør er å saumfare bruktsjapper for herreklær, hvor en slik dress kanskje går for maks 10-30$. (Eventuelt kjøper de plaggene veldig billig via andre Ebay auksjoner, forumselgere osv.) Så legger de dem ut for bruktmarked pris, og kan tjene flere hundre dollar pr. plagg...

 

Kjenner til folk som gjør dette på fulltid. Reiser rundt fra bruktsjappe til bruktsjappe i mer eksklusive strøk, suger opp alt av designermerker, og selger det på Ebay/Forum o.l for en god profitt.

 

Merk deg at denne selgeren bruker å overprise varene sine en del, men som oftest godtar bud godt under "BIN" prisen. Veldig vanlig strategi på Ebay.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Mange slike selgere ja. I tillegg til bruktbutikker er også hagesalg og dødsbo i ekslusive strøk aktuelle kilder, samt overskuddsvarer fra butikker og muligens også konkursbo. F.eks flommet Styleforum over av Tom Ford-klær med merkeklapp som var tusjet rød og klippet over for en stund tilbake, som var nettopp fra slike steder.

Lenke til kommentar
Gjest Slettet-NvO6MF

Takk for svar. Antar at risikoen for at noe er fake da er ganske stor, siden garantien man får på bruktmarked o.l. ikke akkurat er god ... Kjekt å vite hvordan de får tak i slikt da. Cppdude, har du kjøpt noe fra denne selgeren selv?

Lenke til kommentar

Jeg kjøpte en brukt dress på Ebay for 100$ fra selger "X", men målene var feil. Returnerte dressen, og etterpå solgte "X" dressen til selgeren i annonsen din ("wowniceshirt"). Et par dager etterpå la "wowniceshirt" ut samme dressen til salg for 600$.

 

Ellers har jeg bare bydd på et plagg han solgte. Han skulle ha 700$ for den...jeg bydde 250$, og han ga en counteroffer på rundt 400$-450$. Mao er han villig til å strekke seg. (eneste grunnen til at jeg kom med skambud der var rett og slett fordi jeg viste at han hadde gitt 70$ for plagget det var snakk om, fra en annen ebay auksjon)

 

Varene er nok ekte, og slik jeg forstår det er han flink på retur. Disse karene er ganske seriøse, og bryr seg veldig om Ebay ratingen sin.

Lenke til kommentar
Gjest Slettet-NvO6MF

Da kan det nok hende jeg prøver meg på et skambud. Men selv om selgerene ønsker å være så ærlige som mulig, så er vel sannsynligheten stor for at de kjøper fake i god tro fra andre mindre seriøse selger?

Lenke til kommentar

Som nevn tidligere, med de større bruktselgerne så er det ikke mange som vil risikere Ebay ratingen sin. OM du skulle få noe fake, så er de fleste veldig flink å ordne opp i det. Når en har solgt hundre til tusenvis av dresser og jakker, så kan man stort sett spotte en fake.

 

Nå kan jeg heller ikke se noe som skulle tilsi at denne er fake. Zegna lappen (de som lager dressene for Gucci), og Gucci merket ser bra ut.

 

Når det er sagt, så ville jeg ikke gått for denne...Gucci (sammen med YSL) ble designet av Tom Ford. Min erfaring med de er at buksene er ganske så boot-cut, og skuldrene veldig padda/firkantete. Dessuten har den også notch/hakk jakkeslag...

 

Til den prisen du sannsynligvis får den for (tipper rundt 600-700$), så er det fult mulig å finne en lite brukt smoking fra Ermenegildo Zegna, Ralph Lauren Black Label/Purple Label, Canali, osv osv.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...