Gå til innhold

Mac vs windows -Spill?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Hvem er best for og spille littegrann Gta ( vice city & 4. På low settings ) gøy alikevel. Mac passer best for redigering og alt annet jeg gjør på Pc'en

 

Er sjelden på den så vil ikke at den skal være dyr, men må jo klare ting :p

 

Hovedproblemet med Mac er at utvalget av spill er dårlig (i forhold til PC altså) - så spørsmålet der er mest om spillene du vil spille finnes til Mac. Utvalget har blitt lang bedre enn det var før, men det er fremdeles ganske hit-or-miss om en gitt spilltittel finnes til OSX.

 

Har du en Mac fra før eller? Du kan faktisk kjøre windows på nyere Mac da de nå begge to i praksis er PCer bare med forskellige OS. Det finnes enkle guider på hvordan du kan installere begge OSene og velge hvilket du vil ha ved oppstart - og da kan du bruke OSX til vanlig bruk om du synes det er best - og så enkelt bytte over til windows når du vil ha en platform som er bedre egnet til spillbruk.

 

Hvor god ytelse du får i spillene vil være helt avhengig av hardwaren din (CPU og skjermkort primært). Du får som regel en god del mer for pengene i hardware på PC over Mac, spesiellt om du bygger selv - men det helger selvfølgelig med at når du kjøper en Mac så kjøper du mer enn bare hardware (merkenavn, operativsystem, fancy design osv.)

 

Hva har du fra før og snakker du om å kjøpe noe nytt? Hvis du har en kraftig Mac fra før av så ville jeg undersøkt muligheten for å dualboote som sagt. Det krever litt lesing av guider for hvordan du gjør det, men det er i det store og hele ikke en veldig vanskelig prosess.

 

-Stigma

Endret av Stigma
Lenke til kommentar

Vil bare påpeke at GTA IV ikke finnes til mac. VC finnes da.

 

En mac kan med letthet kjøre windows.

En pc kan også kjøre Mac OS, men det krever litt planlegging når den bygges.

Skal du kjøre Mac OS på en PC bør man gå for Intel CPU, Gigabyte hovedkort med UEFI (disse trenger ingen flashing eller patching) og et NVidia skjermkort.

 

Jeg bruker selv en PC, med Win7 til spill og underholdning, og Mac OS til musikk og videoredigering.

Har selv hatt 4 ulike PC er med Mac OS på og det fungerer helt topp sålenge man velger de riktige komponentene.

 

Det krever littegrann å installere Mac OS på en PC; men det er lettere enn det var å installere linux for bare noen år siden.

www.tonymacx86.com har mange gode guider og lister over hva som er de greieste komponentene å kjøpe.

Lenke til kommentar

Ja, windows på en Mac er enkelt men OSX på en vilkrlig PC er ganske så knotete. Det er noe jeg ville kun annbefalt for de som har over gjennomsnittet peiling på hva de driver med.

 

Det er enkelt forklart fordi OSX kun støtter hardwaren som brukes i Macer (hvilket er veldig begrenset) mens Windows støtter det aller meste (inkludert den hardwaren som Macer bruker). Dermed må du veldig forsiktig skreddersy hardwaren som brukes i maskinen slik at alt du bruker har støtte i OSX - ellers blir det store problemer senere når du skal prøve å installere OSet.

 

-Stigma

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...