Gå til innhold

Oppbevaring av Champagne til i morgen


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Hver sin smak. Jeg liker champagne/cava kjøleskapskald. Den blir jo uansett fort noen grader varmere i det du heller den i glasset.

Som det sies over, ta den ut av kjøleskapet en halvtime før hvis du vil ha den litt over kjøleskapskald.

Lenke til kommentar

Om du ikke har erfaring med serveringstemperatur på drikke så anbefaler jeg deg hvertfall å ikke begynne å drikke den når den er for kald. Du går glipp av veldig mye smak når du drikker den på 4 grader kontra feks. 10 grader. Om man bare er vant til å drikke "iskald" drikke fra kjøleskapet så vil 10 grader virke rart og fremmed i begynnelsen men etterhvert så vil man innse hvor mye mer smak som slipper frem ved riktig serveringstemperatur.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...