Creaxz Skrevet 16. mai 2014 Del Skrevet 16. mai 2014 Fått kjøpt inn ei flaske Champagne til i morgen, og lurer bare på om jeg skal hive den i boden eller i kjøleskapet. Skal drikkes i morgen tidlig. =) Lenke til kommentar
myhken Skrevet 16. mai 2014 Del Skrevet 16. mai 2014 Kjøleskapet...etter min smak. Lenke til kommentar
Vice Skrevet 16. mai 2014 Del Skrevet 16. mai 2014 Spørs jo hvor kaldt det er "i boden" Men i kjøleskapet er du hvertfall sikker på at den ikke blir for varm. Bare ta den ut litt i forkant før du serverer den slik at den ikke er iskald når den drikkes. Lenke til kommentar
robertaksland Skrevet 16. mai 2014 Del Skrevet 16. mai 2014 Jeg ville valgt kjøleskapet. Mange liker å drikke den kjøleskapskald, mens det korrekte er 8-12 grader. Så dersom du tar den ut en halvtime før den skal drikkes blir det helt perfekt. Men en bod er gjerne 14-18 grader, og det blir for varmt. Lenke til kommentar
skrekk Skrevet 16. mai 2014 Del Skrevet 16. mai 2014 Hver sin smak. Jeg liker champagne/cava kjøleskapskald. Den blir jo uansett fort noen grader varmere i det du heller den i glasset. Som det sies over, ta den ut av kjøleskapet en halvtime før hvis du vil ha den litt over kjøleskapskald. Lenke til kommentar
Vice Skrevet 16. mai 2014 Del Skrevet 16. mai 2014 Om du ikke har erfaring med serveringstemperatur på drikke så anbefaler jeg deg hvertfall å ikke begynne å drikke den når den er for kald. Du går glipp av veldig mye smak når du drikker den på 4 grader kontra feks. 10 grader. Om man bare er vant til å drikke "iskald" drikke fra kjøleskapet så vil 10 grader virke rart og fremmed i begynnelsen men etterhvert så vil man innse hvor mye mer smak som slipper frem ved riktig serveringstemperatur. Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå