exaronex Skrevet 15. mai 2014 Del Skrevet 15. mai 2014 Er det greit å fryse ned bakst, f.eks hjemmelaget facoccia, pirabrød osv? Jeg lurer på om det er best å ha dem halvstekt forså å fryse dem ned og varme dem opp ved senere tid eller om det går greit å varme dem opp ferdig, deretter å fryse dem ned og varme opp igjen? Blir kvaliteten dårlig av det? Lenke til kommentar
Svinks Skrevet 15. mai 2014 Del Skrevet 15. mai 2014 Begge deler går bra, og brød som tines med varme i brødrister eller steikeovn er som nybakt om man spiser det før det blir kaldt. Brød som har vært frosset, uansett om det er kneip, boller, pizzabunn eller typene du nevner blir fortere tørr/seig om det blir liggende en stund enn brød som aldri har vært i fryseren. Lenke til kommentar
Emancipate Skrevet 18. mai 2014 Del Skrevet 18. mai 2014 Nystekt gjærbakst som skal fryses bør pakkes inn mens den ennå er lunken. Da blir den nesten som ny når den tines i romtemperatur. Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå