Gå til innhold

Oppvarming av nedfryst bakst?


Anbefalte innlegg

Er det greit å fryse ned bakst, f.eks hjemmelaget facoccia, pirabrød osv? Jeg lurer på om det er best å ha dem halvstekt forså å fryse dem ned og varme dem opp ved senere tid eller om det går greit å varme dem opp ferdig, deretter å fryse dem ned og varme opp igjen? Blir kvaliteten dårlig av det?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Begge deler går bra, og brød som tines med varme i brødrister eller steikeovn er som nybakt om man spiser det før det blir kaldt. Brød som har vært frosset, uansett om det er kneip, boller, pizzabunn eller typene du nevner blir fortere tørr/seig om det blir liggende en stund enn brød som aldri har vært i fryseren.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...