Gå til innhold

Hvorfor er spareribs så dyrt?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

 

Ribbe som selges til jul har ofte ligget frosset i 6-9 måneder og har ennå 3-6 måneder igjen før holdbarhetsdatoen går ut.

Endel frosset ferdigmat har holdbarhet over 1 år. Men, det er en tydelig smaksforskjell på nyprodusert vare og 6 til 12 måneder gammel vare likevel. Smaken på kjøtt påvirkes definitivt fra 3 til 6 måneder, selv om det selvsagt er spiselig i årevis.

 

 

http://www.vg.no/forbruker/mat-og-drikke/mat-test/frossen-ribbe-knuser-fersk/a/10148751/

 

Ellers er det vel en moteting, det samme går vel for lammeskanken.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...