Morgens Skrevet 10. mai 2014 Del Skrevet 10. mai 2014 Lave kokkekunster her. Har stekeovn, oppskriftene på Prior kalkun i pose og pulled pork fra Rema omtaler kun varmluftovn. Hva gjør jeg? Kompensere for x-min/x-grader eller noe? Takk. Lenke til kommentar
vidor Skrevet 10. mai 2014 Del Skrevet 10. mai 2014 Du kan gjerne øke tempen med 10-20 grader. Lenke til kommentar
Mr D Skrevet 10. mai 2014 Del Skrevet 10. mai 2014 Hvis det bare er angitt steking på varmluft, så er vel det pga at det gir ønsket resultat. Hvis ovnen ikke har varmluft ville jeg forlenget steketiden noe og brukt samme temperatur. På oppskrifter og ferdigmat hvor det fungerer med både varmluft og tradisjonell over- og undervarme, så er vanligvis temperaturen ved varmluftsteking 20 - 25 grader lavere enn over- og undervarme. Lenke til kommentar
vidor Skrevet 10. mai 2014 Del Skrevet 10. mai 2014 Egentlig enig i at det er kan være bedre å steke lengre, men grunnen til at det står temperaturøkning tror jeg nok er fordi de fleste ikke vil bruke lengre tid, men samtidig er jo varmluft en bedre varmeleder, noe man også faker ved å øke temperaturen. Decisions desicions Lenke til kommentar
Mr D Skrevet 10. mai 2014 Del Skrevet 10. mai 2014 Spørs hvor høy temperatur som er anbefalt. Ville ikke gått over ca 225, da blir det ofte tørt. Lenke til kommentar
AllFather Skrevet 10. mai 2014 Del Skrevet 10. mai 2014 Kan ikke huske sist jeg så en ovn til salgs uten varmluft, må være minst tiår siden. Sikker på at du ikke har? Lenke til kommentar
Mr D Skrevet 10. mai 2014 Del Skrevet 10. mai 2014 Kan ikke huske sist jeg så en ovn til salgs uten varmluft, må være minst tiår siden. Sikker på at du ikke har? Da har du ikke sett så godt etter... Det er bare å se etter billige utgaver. Litt sært utvalg kanskje, men 7 av 8 er uten varmluft hos Elkjøp hvis man ser på pris 2500 - 3999. Lenke til kommentar
Andrull Skrevet 10. mai 2014 Del Skrevet 10. mai 2014 (endret) Ja, som hvitevareselger, så viø jeg også bekrefte at det er vanlig at budsjettmodeller mangler varmluft. Obs! Mange har vifte, men ikke varmluft. Endret 10. mai 2014 av Andrull Lenke til kommentar
AllFather Skrevet 10. mai 2014 Del Skrevet 10. mai 2014 Kjøper folk så billige ovner Koster mindre en middels mobil Lenke til kommentar
Andrull Skrevet 10. mai 2014 Del Skrevet 10. mai 2014 Kjøper folk så billige ovner Koster mindre en middels mobil folk kjøper seg vel ofte en møkkovn og bruker så pengene de sparte på en iPhone elns. Er jo det som er populært. Lenke til kommentar
Morgens Skrevet 10. mai 2014 Forfatter Del Skrevet 10. mai 2014 Lave kokkekunster her. Kan ikke huske sist jeg så en ovn til salgs uten varmluft, må være minst tiår siden. Sikker på at du ikke har? RTFM, Program 1 er stekeovn, 2 og 3 er varmluft... Lenke til kommentar
Morgens Skrevet 12. mai 2014 Forfatter Del Skrevet 12. mai 2014 Anbefales: http://www.prior.no/fersk-kalkun/kalkunfilet-i-stekepose-salt-og-pepper-article34872-16977.html Stod mye bra i manualen til ovnen. Lenke til kommentar
AllFather Skrevet 13. mai 2014 Del Skrevet 13. mai 2014 Bruksanvisninger, en manns verste fiende 1 Lenke til kommentar
Mr D Skrevet 13. mai 2014 Del Skrevet 13. mai 2014 Stod mye bra i manualen til ovnen. Kanskje det er derfor produsentene egentlig ønsker at man leser den når man tar i bruk nye produkter... 1 Lenke til kommentar
AllFather Skrevet 13. mai 2014 Del Skrevet 13. mai 2014 Holder du en UV lampe over forsiden står det "for woman only" 1 Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå