Far<3 Skrevet 10. mai 2014 Del Skrevet 10. mai 2014 var på rema1000 og plukket opp en "Grillet hel kylling"(Ferdig krydret) og lurte på hvordan den skal tilberedes siden det ikke står noe på embalasjen, er det bare og hive den i mikroen i noen minutter eller skal den stekes i ovn ? - Student, 18år Lenke til kommentar
Mephisto- Skrevet 10. mai 2014 Del Skrevet 10. mai 2014 Absolutt stek i ovn om du skal ha et ok resultat! Lenke til kommentar
technicality Skrevet 10. mai 2014 Del Skrevet 10. mai 2014 Den kan puttes i mikro for oppvarming Lenke til kommentar
Jørgen Sørheim Skrevet 10. mai 2014 Del Skrevet 10. mai 2014 Jeg ville puttet den inn i kald ovn og satt den på 150, så får man en litt forsiktig oppvarming. Går den rett inn i forvarmet ovn blir det ytterste kjøttet varmt og tørt mye før det i midten. Øk temperaturen til 200 grader de siste par minuttene, så er det mulig at at skinnet blir litt sprøtt og spiselig. Har kjøpt et par av disse kyllingene, men jeg plukket bare kjøttet av og brukte det i gryter. Ferdig stekt kylling som skal oppvarmes på nytt i tørre omgivelser (dvs. ovn, micro, stekepanne) blir ofte bare tørt og melete. Lenke til kommentar
Dragen Skrevet 10. mai 2014 Del Skrevet 10. mai 2014 (endret) Kaldstartet på 200c varmluft til skinnet er sprøtt. Serveres med salat, ris og en god saus. Offtopic: Psilocybe: nå er det på tide at du oppdaterer bloggen din. Endret 10. mai 2014 av Dragen Lenke til kommentar
ahpadt Skrevet 10. mai 2014 Del Skrevet 10. mai 2014 Jeg ville puttet den inn i kald ovn og satt den på 150, så får man en litt forsiktig oppvarming. Går den rett inn i forvarmet ovn blir det ytterste kjøttet varmt og tørt mye før det i midten. Øk temperaturen til 200 grader de siste par minuttene, så er det mulig at at skinnet blir litt sprøtt og spiselig. Har kjøpt et par av disse kyllingene, men jeg plukket bare kjøttet av og brukte det i gryter. Ferdig stekt kylling som skal oppvarmes på nytt i tørre omgivelser (dvs. ovn, micro, stekepanne) blir ofte bare tørt og melete. Min erfaring tilsier at med alle disse ferdigstekte kyllingene så er brystet alltid knusktørt. Det beste er å varme opp forsiktig i panne eller ovnen, som du sier. Lenke til kommentar
SKAÐI Skrevet 10. mai 2014 Del Skrevet 10. mai 2014 Best mulig hjemmemekka kylling, da følger du denne her; -Spre beina-Salt/vann-lake 60g pr liter, bolle med folie over natten-Tørk med matpapir-Fyll med timian og en sitron-Gni inn med masse smør-90 grader 1.5 timer -60-75 grader i bryst-hvile udekket 45 min-Ovn på maks, pensle kylling med smør -10 min steketid 1 Lenke til kommentar
Bytex Skrevet 10. mai 2014 Del Skrevet 10. mai 2014 I mikrobølgeovn blir det bare tørt siden du bare koker maten fra innsiden. Lenke til kommentar
Skurupu Skrevet 10. mai 2014 Del Skrevet 10. mai 2014 Kjøpte dette mye da jeg også var student. 10 minutter på 200 grader er mitt tips. Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå