Gå til innhold

tilberede "Grillet hel kylling" ?


Anbefalte innlegg

var på rema1000 og plukket opp en "Grillet hel kylling"(Ferdig krydret) og lurte på hvordan den skal tilberedes siden det ikke står noe på embalasjen, er det bare og hive den i mikroen i noen minutter eller skal den stekes i ovn ?

 

 

- Student, 18år

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg ville puttet den inn i kald ovn og satt den på 150, så får man en litt forsiktig oppvarming. Går den rett inn i forvarmet ovn blir det ytterste kjøttet varmt og tørt mye før det i midten. Øk temperaturen til 200 grader de siste par minuttene, så er det mulig at at skinnet blir litt sprøtt og spiselig.

 

Har kjøpt et par av disse kyllingene, men jeg plukket bare kjøttet av og brukte det i gryter. Ferdig stekt kylling som skal oppvarmes på nytt i tørre omgivelser (dvs. ovn, micro, stekepanne) blir ofte bare tørt og melete.

Lenke til kommentar

Jeg ville puttet den inn i kald ovn og satt den på 150, så får man en litt forsiktig oppvarming. Går den rett inn i forvarmet ovn blir det ytterste kjøttet varmt og tørt mye før det i midten. Øk temperaturen til 200 grader de siste par minuttene, så er det mulig at at skinnet blir litt sprøtt og spiselig.

 

Har kjøpt et par av disse kyllingene, men jeg plukket bare kjøttet av og brukte det i gryter. Ferdig stekt kylling som skal oppvarmes på nytt i tørre omgivelser (dvs. ovn, micro, stekepanne) blir ofte bare tørt og melete.

 

Min erfaring tilsier at med alle disse ferdigstekte kyllingene så er brystet alltid knusktørt. Det beste er å varme opp forsiktig i panne eller ovnen, som du sier.

Lenke til kommentar

Best mulig hjemmemekka kylling, da følger du denne her;

 

-Spre beina
-Salt/vann
-lake 60g pr liter, bolle med folie over natten
-Tørk med matpapir
-Fyll med timian og en sitron
-Gni inn med masse smør
-90 grader 1.5 timer -60-75 grader i bryst
-hvile udekket 45 min
-Ovn på maks, pensle kylling med smør -10 min steketid

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...