Gå til innhold

Kamptråd: Southampton - Manchester United


Anbefalte innlegg

nrph.pngVSwy7j.png

Premier League, runde 38

St. Mary's, Southampton

11. mai, klokka 16:00

Tv2 Sport Premium 3

 

Sesongens siste kampdag nærmer seg og i en lite betydlig kamp møter Southampton Manchester United til dyst. At disse to lagene skulle være tabellnaboer før siste kamp var det vel få som spådde på forhånd. Southampton ender uansett på 8. plass i noe som må sies å ha vært en fantastisk sesong for laget fra Sør-England. Manchester United har teoretiske muligheter for å klare 6. plassen, som gir kvalifisering til Europa League, men da må United vinne og Tottenham tape hjemme mot Aston Villa.

 

Saints må klare seg United Rodriguez, Ramirez, Yoshida og Davis, men det er vel kun de to førstnevnte som må sies å være et savn for laget til Pochettino. United har fått et par ekstra skader mot slutten av sesongen. Phil Jones er ute og det samme er Evans. Rooney, Lindegaard og Rafael er usikre. Det er vel lite trolig at Rooney vil bli gamblet med i denne kampen nå som VM står for døra.

 

Begge lag har en noe varierende form den siste tida, men Southampton har to strake seire, og er ubeseiret de siste tre kampene. United har under Ryan Giggs vunnet to av tre, og den ene var et tap. Dette er første kampen Ryan Giggs leder United på bortebane, og vil også sannsynligvis bli den siste, på en god stund i det minste.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Så, gutter og jenter, er vi klar for å få denne sesongen unnagjort, og se frem mot august? Blir utrolig spennende å se hva som skjer fremover. Er bare nervøs for at VM skal sette kjepper i hjulene for et godt sommervindu.

 

Håper på smell og krutt i dag, men Southampton blir tøff å slå. Ingen tvil om at dette er kampen jeg vil sitte klistret til, men på en annen skjerm i samme rom streames nok City - West Ham. Må få med meg "alt".

Endret av G27
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...