Laffe Skrevet 1. mai 2014 Del Skrevet 1. mai 2014 Er den etende hvis jeg tiner den? Eller er det bare å kaste den? Lenke til kommentar
Jørgen Sørheim Skrevet 1. mai 2014 Del Skrevet 1. mai 2014 Best før og utløpsdato er to forskjellige ting. Den er mest sannsynlig helt fin, men konsistensen kan bli litt endret om kjøtt ligger på en semi-ok frys (lav/ujevn temp) lenge. Da dannes iskrystaller i kjøttet som vil ødelegge muskelfibrene. 1 Lenke til kommentar
AllFather Skrevet 1. mai 2014 Del Skrevet 1. mai 2014 Fullt spiisbar Bare et par ting du nå bry deg om når det gjelder frossen mat. At den ikke var dårlig før frysning. At det ikke lukter surt etter tining. Jo lenger kjøtt er frosset jo mindre smak vil det få, og strukturen vil bli ødelagt. Kan spise kjøtt som har lagt flere år i frysen så lenge du passer det over Lenke til kommentar
Emancipate Skrevet 1. mai 2014 Del Skrevet 1. mai 2014 Har den vært nedfryst hele tiden er den helt sikkert trygg å spise, men kjøttet kan bli "rart" og fettet harskt. Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå