Gå til innhold

[Løst] Jensen Nettbro (Den fra Riks-TV) brukt på stasjonær PC.


Anbefalte innlegg

Hei!

Jeg kjøpte meg netopp en ny stasjonær PC, som kommer til å brukes til spilling.

Denne er plassert ett godt stykke unna ruter, noe som fikk meg til å teste nettbroen som fulgte med Riks-TV for å få bedre signal. Det funker i og for seg bra. Hastighet er det samme, men svartid er litt raskere. Men problemet er at nettet blir fryktelig ustabilt. Når jeg laster ned fra Steam og surfer samtidig så kneler hele greia. Mister internettforbindelse og nettverksforbindelse og det virker som nettbroen restarter. Ruteren begynner å henge og bruker litt tid på å komme seg. Jeg har ikke trådløst nettverkskort pr nå. Vil prøve å høre om noen har tips først. Avstanden er ganske lang så kabel imellom PC og ruter ønskes heeelst ikke. Eidsiva er leverandør, med ett ZyXEL-P2812 multimodem. Nettbro står det bare Jensen Scandinavia på.

Noen som har gode råd/tips?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

 

Prøve med en annen bro. Er ikke sikkert at den som følger med er av ypperste kvalitet.

 

Hallo mann! Det er en Jensen... Selvfølgelig er det ikke av ypperste kvalitet! Det er det totalt motsatte! :p

 

Ikke av ypperste kvalitet nei, men burde alikevel takle litt stress som nedlasting og spilling uten at den flipper ut.

 

Men uansett om du har et multimodem fra riks-tv så kan du jo kjøre på med en skikkelig trådløs router og sette den opp i bridge modus om du absolutt ikke vil ha kablet nettverk.

Lenke til kommentar

Men uansett om du har et multimodem fra riks-tv...

Riks-TV har da aldri levert multimodem... TS har multimodem fra Eidsiva.

 

 

 

 

 

Men problemet er at nettet blir fryktelig ustabilt. Når jeg laster ned fra Steam og surfer samtidig så kneler hele greia. Mister internettforbindelse og nettverksforbindelse og det virker som nettbroen restarter. Ruteren begynner å henge og bruker litt tid på å komme seg.

Spørsmålet er om det er ruter, nettbro eller begge som er problemet. Hvis ruteren henger, så kan jo det påvirke alt. Kan jo også komma an på hva slags linje det er inn til ZyXEL-boksen også. Stor forskjell på fiber og en ADSL-lije med lav fart.

 

Hvis multimodemet sliter, så støttes forslaget om bridgeing og en kvalitetsruter. Derfra er jo muligheten da trådløst, bedre nettbro eller aller helst kabel.

Lenke til kommentar

Dette er et forum hvor man hjelper andre. Nå bør du poste løsningen, slik at andre med samme spørsmål kan finne løsningen. :dremel:

Jo, sant nok det :)

Jeg sjekka opp med Eidsiva å nevnte det med ustabiliteten osv. De restarta modemet med fabrikkinstillinger, jeg tok ned alt og satte opp nettbro på nytt og vips så funket det greit. Det var vel egentlig brukerfeil og dårlig feilsøking fra min side fra starten av.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...