Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Hallois!

 

Nettopp fått meg en Lumia 925, min første Windows telefon av den nyere typen ;)

 

men har et problem, noen som vet hvordan man skal få MMS til å fungere? man kan ikke få automatisk oppsett for MMS fra telenor, og jeg har prøvd å sette det opp manuellt som det står på telenor sine sider, men det fungerer ikke :(

 

Noen som har en lumia 925 som vet hvordan jeg skal få det til å fungere?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

yes, de kan ikke sende et automatisk oppsett så man må sette det opp manuelt, enda så fungerer det ikke sånn jeg har hatt det på andre telefoner,

 

altså;

 

jeg får lasta ned mms hvis jeg slår på 4g manuelt (prøvd med 3g og samma greia) og henter ned bildet, men på tidligere telefoner jeg har hatt (android) så har telefon koblet seg på 4g/3g selv, lastet ned bildet og koblet seg av 4/3g igjen.

Lenke til kommentar

På Telenor skal dette gå automatisk

For WP telefoner henter oppsettene automatisk til MMS og Internett, slik at du skal ikke trenge å foreta deg noe som helst for å se MMS.

 

Fungerer datatrafikk på telefonen med 3G? Om ikke, fungerer dette med 4G? Om ja på det siste, vil jeg tippe det er feil på simkortet ditt, da 3G delen ikke fungerer. For alt dette skal styres automatisk, du skal ikke trenge gjøre annen enn å trykke på hent medieinnhold

Hva skjer når du trykker "hent medieinnhold" ?

Endret av Stig-Arne
Lenke til kommentar

Har hatt det samme simkortet mitt nå i mange år, å har fungert helt fint på tidligere android telefoner, da den har gått på nett selv å hentet ned bildet, men nå som jeg byttet til windows phone så virker det som jeg må på mobildata selv manuelt for å laste ned bildet hvis jeg f.eks er på wifi..

 

 

Hvis jeg trykker på "hent medieinnhold" uten å ha 4g/3g på så skjer det ingen ting, hvis jeg tar på 3g/4g manuelt så laster den ned bildet.

 

edit: hvis du forsto hva jeg mente,

 

 

android : gikk på 3g/4g selv, lastet ned bildet, gikk av 3g/4g

windows phone: får melding at jeg kan hente medie innhold, altså laster ikke ned bildet automatisk, må da manuelt gå å slå på mobil data, for å så trykke på meldingen for at den skal laste ned bildet.

Endret av MrDarkey
Lenke til kommentar

Slår du av mobildata for hver gang?

 

Du må ikke slå av 3G/4G, for da blir det bare krøll. Denne må stå på. Må heller ikke lå av mobildata, da telefonen ikke kommer til å slå på denne for deg om det trengs, det er en absolutt deaktivering av mobildata.

 

Og uansett, om du har hatt sim kortet i veldig mange år, så kan det lønne seg å bytte sim kort, da med de nye får du 4G, mindre strømforbruk og mindre sjans for feil :)

 

 

Edit: sjekket nå, ved 2G så får du EDGE dekning, dette skulle ikke forhindre MMS nedlasting. men la mobilen stå på minst 3G

Endret av Stig-Arne
Lenke til kommentar

MMS går ikke på WiFi nei. Men til alt annet vil telefonen bruke WiFi i stedet ja.

 

Så om du har WiFi nett, så vil telefonen bruke dette, men ikke til MMS, og det gjorde ikke dine andre telefoner heller.

Forskjellen her er at du ser ikke at telefonen bruker 3G/4G noen plass slik du gjør på Android, hvor symbolet for 3G/H kommer opp om det er aktivitet på mobildata delen.

 

men er ingenting å bekymre seg for, du vil ikke få utrivelige regninger, da telefonen prioriterer WiFi fremfor mobildata, og du har også mulighet til å begrense bakgrunnsdata om du ønsker dette via Data Sense appen.

Endret av Stig-Arne
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...