Gå til innhold

Garanti eller reklamasjon på utbedring av bilen min?


Anbefalte innlegg

Som overskriften sier så har jeg en bil som speedometeret ikke virker skikkelig på. Jeg kjøpte denne bilen som en nyere bruktbil og det er derfor 1 års garanti igjen på bilen og reklamsjon til desember 2015. I kontrakten min står det at egenandel ved garanti er 900kr. På reklamsjon er det ikke noe. Hvordan kan jeg vite om det er garanti eller reklamsjon?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hvordan har du ødelagt speedometeret?

Svaret er nok at du ikke har gjort det og at dette er en feil som har ligget latent i bilen. Jeg tviler dessuten på at dette er noen slitedeler, så jeg vil anbefale deg å ta det som reklamasjon. Garantien er verdiløs når den ikke er bedre enn reklamasjonsretten og det er den i akkurat dette tilfellet.

Reklamasjonen skal dessuten ikke koste deg noe, så du leverer inn bilen og ber de utbedre feilen.

Lenke til kommentar

Jeg har ikke gjort noe for å ødelegge speedometeret. Det har bare begynt å tulle seg. Først var det en bulk i bilen på siden som ikke var opplyst om. Så var det utslitte bremser som ikke var opplyst om bak. Så røk mellomakslingen, så røk webastoen pluss masse feilmeldinger i bilen, så var vinterfelgene jeg hadde fått med bilen slått skjev. Siste tok ikke møller på sin kappe men klarte å krangle meg til 2500kr for to nye felger. Nå er det speedometeret. Har hatt bilen siden juli 2013 og den har nå bare gått 51000km. Kan lure på hva som kan ligge pp lur og hva som egentlig har skjedd med bilen.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...