Gå til innhold

Louis van Gaal | Sacked


Latias

  

112 stemmer

  1. 1. Bør LVG sparkes?

    • Spark nå.
    • Evaluer til sommeren. Spark om det ikke blir ligagull.
      0
    • Evaluer til sommeren. Spark om det ikke blir topp 4.
    • Han ba om tre år, la han få tre år.


Anbefalte innlegg

Hva er egentlig poenget ditt? At det bare er en eneste riktig måte å spille på? Aldri sett noen sutre så mye om at konkurrentene suger.

Nei, det sa jeg ikke, ingen har angrepet United på noe måte så bare chill. Sier bare at possession burde hatt et bedre rykte enn det har, og at det har tjent (f.eks) AFC rimelig godt.

 

 

Forresten;  AP; United er trege og fantasiløse     av roar stokke. Enige dere?

 

Pluss også; "LvG; hva gjør du her?

Endret av Calippus
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Det har et godt rykte, men den vanlige stilen som kjennetegnes av Bayern, Barca og snart United tydeligvis vil mange mene er kjedelig fordi det går tregt framover. Det kan gå raskere, men motstanderen legger seg jo alltid bak og da blir det slik.

Arsenal har en helt annen type ballbesittende-filosofi. Det er mer sånn direkte stil med høyt tempo. Mye mer risiko istedenfor at man bare gir ballen til en spiller 5 meter bak for å ikke miste den. Og når ballen først er tapt så presses det høyt og kjapt, og hvor mange lag begynner å bygge seg opp fra bunnen av igjen så er Arsenal mer offensive. Det irriterer meg med United for tiden, overgangsmuligheter blir kastet bort og man sentrer ballen bak fordi det er så mye lavere risiko. Da blir det kjedelig veldig fort.

 

Problemet er jo at det er mye mer som skal sitte og formen må være god. Jeg har inntrykket av at det er viktigere for Wenger at det skal se bra ut (masse en-touch og veggspill) enn at det skal skape resultater. Hadde Wenger vært mer kynisk så tror jeg også at Arsenal hadde vunnet mer de siste årene.

Lenke til kommentar

Det irriterer meg med United for tiden, overgangsmuligheter blir kastet bort og man sentrer ballen bak fordi det er så mye lavere risiko. Da blir det kjedelig veldig fort.

 

1+

 

Nettopp dette var heldigvis ganske mye bedre mot CSKA. Pasningene ut på kant gikk nå rett til vingen i stedet for backen. Backene var mer ivrige på overlapp enn på lenge og minst en midtbanespiller fulgte som regel på. Handler om å ta flere sjanser. Van Gaal viste at han er villig til det da vi la om til 4-4-2 (4-4-1-1). Men gjenstar å se om han fortsetter med det. 

 

West Brom er jo sammenlignbart med CSKA, de ligger dypt, er godt organisert bak og har noen raske spillere på topp.

Endret av Snikpellik
Lenke til kommentar

Han har rett i at enkelte managere gir alt for lite i intervjuer og pressekonferanser. Det er fans og medier verden rundt som betaler lønna til de, så da burde de gi litt tilbake. Men journalister må også ta mye av skylden. Skjønner godt at managere og spillere blir lei teite spørsmål og formuleringer som prøver å framprovosere et spesifikt svar (gjerne noe alle vet på forhånd). Journalister prøver så ofte å stille spørsmål som blir å lage gode overskrifter, ikke nødvendigvis interessant innhold.

Selv om det kan være moro iblant med sinte managere som skaper litt drama så er det lite interessant når de ikke gir noe til oss.

Lenke til kommentar

For en fjott Roar Stokke er. Siste i rekken er at han skal begynne å påkreve "passende" atferd fra Van Gaal. 

 

Alt han skrev i begge de to bloggene du (Calippus) linker til var enten intetsigende eller smått irriterende. 

 

Skal du kjøre arrogant stil så er det 2 jævela viktige ingredienser du må ha i den stilen: 1. glimt i øyet, 2. suksess, LvG har ingen av delene.

Lenke til kommentar
Gjest Slettet-D7I5Gr2

Å vinne ligaen i Tyskland, Spania og Nederland må være særdeles enkelt.

Ikke spesielt vanskelig å vinne serien i Nederland, Tyskland og Spania med Ajax, Bayern München og Barcelona heller da.

 

Champions League seieren derimot er respektfullt.

Lenke til kommentar

Å vinne ligaen i Tyskland, Spania og Nederland, vinne Champions League samt ta et landslag primært bestående av unggutter til 3. plass i VM må i så fall være særdeles enkelt.

 

Wow, vinne ligaen i Tyskland med Bayern München, han må virkelig være et geni! Alt det andre du nevner skjedde for over 20 år siden, utenom AZ som jo er en god prestasjon, men ikke sammenlignbart med å lede en klubb av Manchester Uniteds størrelse. Og at Nederland tok bronse med et lag primært bestående av unggutter? Hvis Robben (30 under VM), Persie (30 under VM), Sneijder (30 under VM), de Guzman (26 under VM), de Jong (29 under VM), Vlaar (29 under VM), Kuyt (33 under VM), Lens (26 under VM), Verhaegh (30) er unggutter, ja da vet jeg ikke. Men at det var en god prestasjon, absolutt! :)

Lenke til kommentar

...Men at det var en god prestasjon, absolutt! :)

 

Så bra. Da er du vel også enig i at det er flott at LVG har vist stor engasjement i bruk av unge talenter som McNair, Blackett, Lingard, Borthwick-Jackson og Pereira? Og selv om det ikke nødvendigvis var hans unike, personlige ønske å hente inn rådyre Martial, så syntes jeg det er verdt en del cred å satse på et så ungt (og overprisa i følge mange) talent som han. Mange managere ville sikkert stått fast ved å kjøpe en mye eldre spiller (Zlatan og alle de der) som de kan være mer sikre på at de kan levere, men LVG hadde troen på han.

Endret av ahpadt
Lenke til kommentar

Class of 92 skulle egentlig ikke vært mulig, da det er veldig mye som skal klaffe for at bare en spiller fra et årskull skal ta steget opp fra akademiet til å bli en av de beste spillerne i PL. Så blir fornøyd om bare en av dagens unggutter faktisk klarer det (om det så er McNair, Pereira eller Lingard). Blackett har jeg dessverre ikke troen på, og Borthwick-Jackson er litt for tidlig å si enda.

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Bra post på reddit om hva Byern fans tenker om perioden LvG var deres manager [link]. Spesielt denne:

 

I'd say his possession based style wasn't exciting but it definitely brought much needed stability after the horrible Klinsmann era. 

He made weird decisions like getting Lucio to leave because he wanted his left CB to be left footed. But he also made genius decisions like bringing in Badstuber and Müller.

Bayern basically played handball at the time. Having all that possession but no idea what to do with it. So in the end we heavily relied on Robben and Ribery. Seems like LVG needs players like that who can decide a match by themselves (which would explain his recent comments) although you could argue those players can make every system work.

All in all I still can't decide if he's a mad man or a genius. But I definitely think that his era was an important step towards the 2013 treble and he really made us an overall better team.

 

Så som jeg skrev i kamptråden: Har mistet troen på at han kommer til å vinne noe med oss nå, men får håpe at det han bygger (unge spillere, flere fra akademiet, bra defensivt) vil føre til at den neste treneren får et svært godt utgangspunkt.

Endret av blured
Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
×
×
  • Opprett ny...