Lady_A Skrevet 15. april 2014 Del Skrevet 15. april 2014 Tips til tilberedning av kalkun underlår ?Steketid, tilbehør osv osv.. Har god tid på meg, skal planlegges til middag imorgen Lenke til kommentar
ahpadt Skrevet 15. april 2014 Del Skrevet 15. april 2014 (endret) Gi inn med salt, pepper, timian og smør og så stek på ca 160 grader i 1-1.5 time? Blir sikkert godt med potetmos og ovnsbakte gulerøtter (gni inn med samme som kalkunen, men bare stek i ca 45min-1time). Om du vil lage en liten saus til slutt så kan du bruke saften i stekeformen fra kalkunen og ha i en kjele med ~2dl vann og ~1/2 buljongterning av kylling. Når det har kokt opp kan du ta kjelen av varmen og så piske inn 2 generøse spiseskjeer med kaldt smør (sausen bør tykne litt av det) og så smake til med en dæsj sitronsaft eller eddik. Endret 15. april 2014 av ahpadt 1 Lenke til kommentar
Lady_A Skrevet 15. april 2014 Forfatter Del Skrevet 15. april 2014 Gi inn med salt, pepper, timian og smør og så stek på ca 160 grader i 1-1.5 time? Blir sikkert godt med potetmos og ovnsbakte gulerøtter (gni inn med samme som kalkunen, men bare stek i ca 45min-1time). Om du vil lage en liten saus til slutt så kan du bruke saften i stekeformen fra kalkunen og ha i en kjele med ~2dl vann og ~1/2 buljongterning av kylling. Når det har kokt opp kan du ta kjelen av varmen og så piske inn 2 generøse spiseskjeer med kaldt smør (sausen bør tykne litt av det) og så smake til med en dæsj sitronsaft eller eddik. Omnomnom Det hørtes godt ut Jeg tenker å kjøre på med rotgrønnsaker på siden, og definitivt ta i bruk den saus fremgangsmåten! Tusen takk Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå