Zeph Skrevet 2. april 2014 Del Skrevet 2. april 2014 Eg må finne andre måtar å tilberede egg på. På grunn av utfordringar i kosten må eg basere mykje av det på kjøt, fisk og egg ein periode. Dei to første går greit, men egg blir eg fort lei når dei blir steikt i panne eller kokt. Eg vil unngå grønt som ingrediens, som avgrensar litt kva ein kan gjere. Brød og liknande er heller ikkje aktuelt. I lag med tomatsuppe gjekk det betre, men unngår tomater og ei stund. Lenke til kommentar
the_last_nick_left Skrevet 2. april 2014 Del Skrevet 2. april 2014 Posjert, konfitert, bakt i ovn, omelett.. Lenke til kommentar
Gjest Slettet+45613274 Skrevet 2. april 2014 Del Skrevet 2. april 2014 Omelett med ost og oregano. Lenke til kommentar
In Ter Face Skrevet 2. april 2014 Del Skrevet 2. april 2014 Unngå grønt? Da begrenser det seg litt Hjemmelagde burgere, kjøttkaker osv kan du ha masse egg i. Omelett kan du lage tusen forskjellige variasjoner av. Eggesalat Rulle fisk i eggeblanding før du steker det. Eggepizza Det er bare fantasien som setter grenser egentlig. Ta et googlesøk etter "recipes with egg". Lenke til kommentar
1245112654122755325882462 Skrevet 3. april 2014 Del Skrevet 3. april 2014 Kokt og prella, stekt i ovn, på karbonade, omelett, eggesalat, most og tilsatt i grøt, som skiver på grøt, i havegrøt, posjert, rått, i shaker. Mja, egg er ganske fleksibelt siden det kan spises i flere former, det er dog ikke alt som er like godt Lenke til kommentar
Andeith Skrevet 3. april 2014 Del Skrevet 3. april 2014 Jeg pleier ofte å lage en omelett med philadelpia lett eller annen smøreost. Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå