Gå til innhold

St0tter Partition Magic 7.0 RAID?


mFaFa

Anbefalte innlegg

Skulle lage en ny partisjon paa mine 2x WD200BB @ Raid0 - med programmet PowerQuest Partition Magic 7.0. Fikk en dundrende feilmelding f0r programmet hadde aapnet seg helt.. "Error.. Bad partition table!" Saa lukker programmet seg med en gang. Er det noe feil paa disken, eller funker rett og slett ikke PM7 paa disker i RAID?

 

Jeg *kunne* jo bare begynne aa installere Win2K for aa partisjonere resten av disken. Men jeg har ikke floppy i maskina mi for 0yeblikket. Trenger nemlig floppy for aa legge inn raid drivere i starten av installasjonen.. altsaa f0r man har muligheten til aa formatere noe.

 

Saa, st0tter PM7 raid? For forhaand takk :smile:

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg fikk også "Bad Partition Table" med PM7 første gang jeg hadde satt opp PC-en min for aller første gang (med KT7A-RAID, RAID-0). Trodde da det var noe galt med PM7, men jeg kunne kjøre DOS-versjonen av denne...

 

Oppgraderte da både BIOS og drivere til HPT370-kontrolleren (2.0.1203), og PM7 har fungert som en drøm etterpå, både fra WinXP og DOS.

 

Anbefaler deg å ta en tur innom http://www.biosmods.com eller http://www.viahardware.com og laste ned en modifisert BIOS m/oppdatert HPT-BIOS samt drivere.

 

NB! Ikke bruk versjon 2.3 eller nyere av RAID BIOS/drivere! De kan forårsake flere kompabilitetsproblemer...

Lenke til kommentar

Takk for svar folkens! :smile: Tror dette har vaert til stor hjelp.. hehee. Skal pr0ve aa oppdatere BIOS'er! Satser paa at det funker. Samtidig faar jeg kanskje fixet et annet problem -at pc'en ikke liker 133MHz FSB! Kj0rer jeg det klikker det totalt naar jeg pr0ver aa kj0re skikkelig grafikk. Men alt som ikke kombinerer 3d-grafikk funker fint med FSB/RAM 133/133MHz. Kan kj0re alle typer benchmarks, utenom 3dMark, knirkefritt! Som sagt, BIOS update fixer det vel? :cool:

Lenke til kommentar

Quote:


On 2002-02-17 22:22, Corn skrev:

Uhm, hvordan oppgradere bios uten floppy?


 

Legge filene på harddisk. Det er ingen selvfølge at bios-oppdateringen må ligge på disketten. Du trenger egentlig ikke å bruke en bootdiskett heller. Det er bare det at å bruke en bootdiskett er det sikreste.

Lenke til kommentar
  • 2 måneder senere...

At PM 7.0 fungerer på raid har jeg fått bekreftet av Power Quest(produsenten). Men at den er kun testet ellr garantert, for hardisker opptil 80GB.... _________________

MSI-K7T266 Pro2-RU, XP 1600+, ATI Radeon 7000 32MB, 80 GB Seagate Cud4, 512 MB DDR, Mitsumi 2/4/8, Pioneer 106s dvd, Chieftec DX-01-BD, 10/100 Mbit LAN.

 

[ Denne Melding var redigert av: Gunsmoke på 2002-05-14 08:49 ]

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...