RandiA Skrevet 14. april 2014 Del Skrevet 14. april 2014 Der fikk du dokumentert et solid lamme-måltid - blir vel flere restedager (og bilder) av det der Lenke til kommentar
Bykatt Skrevet 15. april 2014 Forfatter Del Skrevet 15. april 2014 Der fikk du dokumentert et solid lamme-måltid - blir vel flere restedager (og bilder) av det der Ja, jeg fikk i hvert fall dokumentert restene! Lenke til kommentar
Bykatt Skrevet 15. april 2014 Forfatter Del Skrevet 15. april 2014 Skinke og potetmos - frokost Canon EOS M med EF-S 60mm - f/2.8, 1/80s, ISO 125. Har forsøkt å få et annet dagslys på, baklyst som pybalto har foreslått. For å ikke skygge for mitt eget bilde, måtte jeg over på en trangere brennvidde. Synes forsåvidt lyset ble ganske pent. 1 Lenke til kommentar
RandiA Skrevet 15. april 2014 Del Skrevet 15. april 2014 Nam, nam - tror jeg skal ta en liten runde til med frokost jeg....... 1 Lenke til kommentar
Bykatt Skrevet 15. april 2014 Forfatter Del Skrevet 15. april 2014 Nam, nam - tror jeg skal ta en liten runde til med frokost jeg....... Second breakfast? Lenke til kommentar
JorunT Skrevet 15. april 2014 Del Skrevet 15. april 2014 Her er det kommet mange godbiter siden jeg sist var innom, både for deg og pus. Ble sulten nå, må lage lunsj snarest. 1 Lenke til kommentar
Bykatt Skrevet 15. april 2014 Forfatter Del Skrevet 15. april 2014 Her er det kommet mange godbiter siden jeg sist var innom, både for deg og pus. Ble sulten nå, må lage lunsj snarest. Takk. "Lage"? "Serveres"! Delikate brødskiver Takk! Jeg er på kronisk høykarbo-diett. Poteter, ris, pasta, brød - et hvert måltid må ha minst en av dem. Lenke til kommentar
Mr. Sanders Skrevet 15. april 2014 Del Skrevet 15. april 2014 Sulten trimmes i denne tråden. Tips: Ta et par bakepapir (hvite) foran naturlige lyskilder fra siden - eller benytt alufolie som reflektor ved siden av maten. Det vil gi fresht liv til matbildene dine. Prøv da vel. 1 Lenke til kommentar
Akre Skrevet 15. april 2014 Del Skrevet 15. april 2014 Her er det kommet mange godbiter siden jeg sist var innom, både for deg og pus. Ble sulten nå, må lage lunsj snarest. Takk. "Lage"? "Serveres"! Delikate brødskiver Takk! Jeg er på kronisk høykarbo-diett. Poteter, ris, pasta, brød - et hvert måltid må ha minst en av dem. da forstår jeg potetmosen til frokost.. var litt fremmedartet ! Lenke til kommentar
RandiA Skrevet 15. april 2014 Del Skrevet 15. april 2014 He,he - second breakfast er søt.... 1 Lenke til kommentar
Bykatt Skrevet 15. april 2014 Forfatter Del Skrevet 15. april 2014 Sulten trimmes i denne tråden. Tips: Ta et par bakepapir (hvite) foran naturlige lyskilder fra siden - eller benytt alufolie som reflektor ved siden av maten. Det vil gi fresht liv til matbildene dine. Prøv da vel. Gode tips, takk. Ser overkommelig ut også for en amatør, og nå i påsken har jeg fri og god tid til å ta bilder også. Delikate brødskiver Takk! Jeg er på kronisk høykarbo-diett. Poteter, ris, pasta, brød - et hvert måltid må ha minst en av dem. da forstår jeg potetmosen til frokost.. var litt fremmedartet ! Det har jeg ikke tenkt på at det kanskje er før, men ja, jeg tar gjerne poteter på brødskive. He,he - second breakfast er søt.... Jeg siterer det hele tiden jeg, om jeg går og småspiser. Lenke til kommentar
Jan R. Halvorsen Skrevet 15. april 2014 Del Skrevet 15. april 2014 Lammelåret så snasent ut! I sesong også har jeg hørt 1 Lenke til kommentar
Bruker-88036 Skrevet 16. april 2014 Del Skrevet 16. april 2014 (endret) Lammelår er godt, Syns lyset på brødskiva blir mye bedre når det er sånn fremfra, syns liksom skyggene spiller på lag med deg her istedenfor å være forstyrrende. Flott bilde igjen. Endret 16. april 2014 av pybalto 1 Lenke til kommentar
Gjest Slettet-U8ZiojSR Skrevet 16. april 2014 Del Skrevet 16. april 2014 Rester eller ikke, fikk lyst på lammelår. Røkt variant kan jo være en grei variasjon smaksmessig, bildemessig synes jeg det er en stor fordel, gir en mer delikat farge på kjøttet. Lenke til kommentar
Bykatt Skrevet 16. april 2014 Forfatter Del Skrevet 16. april 2014 Lammelåret så snasent ut! I sesong også har jeg hørt Takk. "Alle" spiser lam i påsken. Lammelår er godt, Syns lyset på brødskiva blir mye bedre når det er sånn fremfra, syns liksom skyggene spiller på lag med deg her istedenfor å være forstyrrende. Flott bilde igjen. Takk, og takk for tipset. Rester eller ikke, fikk lyst på lammelår. Røkt variant kan jo være en grei variasjon smaksmessig, bildemessig synes jeg det er en stor fordel, gir en mer delikat farge på kjøttet. Røkt smakte fortreffelig, jeg tror ikke jeg har spist det før faktisk. Anbefales. Smaker litt som pinnekjøtt. Lenke til kommentar
Bykatt Skrevet 16. april 2014 Forfatter Del Skrevet 16. april 2014 Røkt lammekjøtt - rester til middag Canon EOS M med EF-S 60mm - f/2.8, 1/100s, ISO 2500. Vært i innvandrerbutikk i dag, og kjøpt tzatziki, oliven, fetaost og soltørkede tomater i løsvekt, samt pidebrød. Veldig god utnyttelse av restene av lammelåret, etter min ikke helt nøytrale mening. 1 Lenke til kommentar
RandiA Skrevet 16. april 2014 Del Skrevet 16. april 2014 Så ble det rester da - utrolig godt ser det ut, MÅ ha mat snart nå. Lenke til kommentar
Bruker-88036 Skrevet 16. april 2014 Del Skrevet 16. april 2014 (endret) Syns det var pent dette også. Så litt mer på brødskiva for jeg tenkte på det bildet da jeg gikk ute tidligere. Skjønner ikke helt de doble skyggene, og den harde kanten på den ene. Står sola rett på den? Et alternativ er å leke med å reflektere lyset, f.eks. med et hvitt ark. Altså sette den i vinduskarmen, og da blir det motlys, også reflektere litt lys på den. Men er vel også best lys i overskyet, eller ikke direkte sol inn. Ja.. jeg håper jeg ser feil, eller jeg håper du så det. Men jeg tror du har et kattehår på den brødskiva.Ikke at det er så farlig å spise ett da.. Endret 16. april 2014 av pybalto Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå