Gå til innhold

Sørpe treig Galaxy tab 10.1


GLN

Anbefalte innlegg

Har funnet frem igjen min gamle Galaxy tab 10.1 som jeg formaterte tilbake til fabrikkinstillinger. Men jeg har aldri opplevd nettbrettet så treigt som det er nå, er lagg i menyer, delay når jeg trykker på applikasjoner. Ut ifra det jeg husker så var den aldri slik da den var ny. Hva er det som gjør den så treig nå? Mangel på oppdateringer fra Android?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

En enhet BLIR ikke treg fordi det ikke har kommet oppdateringer. Dersom den tidligere var raskere enn nå, er det noe annet som er galt.

 

La selv inn 4.4.2 på min originale Tab 10.1 for litt siden, men med denne får man feks. ikke HW dekoding av filmer. Såvidt jeg har forstått, skal dette være mulig i de forskjellige versjonene av Android 4.3 som har skrudd sammen.

 

Og ja, første Galaxy Tab 10.1 er ikke akkurat noen racer...

 

 

PS.

På Android er man som regel IKKE avhengig av å ha nyeste versjon sånn som man ofte må på iOS enheter for å få lov til å bruke nyeste versjon av forskjellige apps.

Endret av covah
Lenke til kommentar
Gjest Slettet-fsaSP0zV

Tab 2 er sannelig heller ingen racer. Selv om man ikke MÅ ha nyeste versjon av OS, kan det være en fordel da man får de nyeste sikkerhetsoppdateringene.

Lenke til kommentar

Jeg har opplevd det samme med min Asus TF101. Var rask og grei, er nå treg og mye "lagg".

Prøvd meg på "hard reset" og "factory reset" uten at dette hjalp noe nevneverdig.

Kan blandt annet nevne at filmer i HD (720p) fungerte knirkefritt da brettet var nytt (Avspilling fra internminne), "lagger" så mye at det ikke er vits å se mer nå.

 

Årsak? Aner ikke :p

Løsning? Kjøpte meg et nytt nettbrett :p

Endret av KongenLars
Lenke til kommentar

Var det ikke noe med minnekontrolleren på en del av disse? Har til tider lyst til å kaste min i veggen selv. Nettleseren har en tendens til å tvangslukkes når jeg har skrevet inn login info på nettsider, relativt ofte henger den seg, en den på eller av, så jeg må holde inne vol- og power for å resette den. -I det siste har min også vært treeeeeeg, spesielt til å veksle mellom apper. En restart hjelper en liten stund, så er det like ille igjen.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...