Gå til innhold

Temperatur i CPU 90-100 grader - reklamasjonsgrunn?


Slutsky

Anbefalte innlegg

Hei!

 

Samboeren min kjøpte en laptop for litt over ett år siden. Viften har alltid laget høy lyd, men det er ikke før inntil nylig jeg har sjekket temperaturen i den (mistenkte høy temperatur fordi noen av tastene sluttet å virke).

 

Under avspilling av HD-film er temperaturen i CPU oppmot 100 grader. Spørsmålet mitt er om så dårlig kjøling er reklamasjonsgrunn? Mener selv at det er det, men vil gjerne ha det bekreftet før jeg sender den inn (slik at jeg slipper å betale undersøkelsesgebyr fordi selger ikke regner dette som en reklamasjonsgrunn). Har spurt selger på mail om dette er reklamasjonsgrunn, men det ønsker de av en eller annen grunn i ikke å svare på (de sier at de må undersøke laptopen nærmere, til tross for at jeg har sendt med screenshot som viser temperatur på 100,4 grader).

 

(Kunne også reklamert på knappene som ikke fungerer, men dette er et problem som kommer og går - av og til fungerer de og av og til fungerer de ikke. Er vi uheldige fungerer de som de skal når selger tester, og så må vi betale undersøkelsesgebyr.)

 

Takker for alle innspill! :)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hvis du ikke har klokket, sølt/mistet/behandlet maskinen slik at disse temperaturene har oppstått eller har hatt den i sofa/seng slik at den er stappfull av lo og shit, så JA definitivt! Den skal ikke bli 100°C, og SPESIELT ikke når man bare spiller av film.

 

Så hvis du har ditt på det tørre, så er det bare å forlange en RMA

Endret av Kyrre S.
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...