Gå til innhold

[Løst] Valg av hodetelefoner med støydemping


Gjest Slettet+9871234

Anbefalte innlegg

Gjest Slettet+9871234

Trenger støydemping til togpendling :)

Har prøvd Bose QC15. Bra demping men fikk en litt rar følelse av å ha dem på for lenge.

 

Erfaringer med AKG K490NC noen? Tips til andre headset?

Thanx.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg har begge. Det er bedre lyd i AKG K490NC i forhold til Bose QC15, men støydempingen er ikke like bra. Skal du ha mest mulig støydemping anbefaler jeg QC15. Vil uansett fraråde å kjøpe K490NC da byggekvaliteten er for dårlig. Både jeg og en kompis opplevde at plastikkbøylen til K490NC begynte å sprekke opp på sidene.

Lenke til kommentar
Gjest Slettet+9871234

Kundebehandleren hos Elkjøp gav det samme svaret som deg, nettopp at AKG'ene har litt bedre lydkvalitet men ikke så bra støydemping. Spørs om jeg går for QC15 da.

 

Hva med QC3?

Lenke til kommentar

Jeg ville uten tvil ha gått for QC15. Eneste forskjellen mellom QC3 og QC15 er at QC3 er mindre og ligger på øret. Synes selv at QC15 er mye mer komfortable å bruke. QC15 vil ha bedre støydemping enn QC3 siden QC15 ligger rundt øret, og gir både passiv og aktiv støydemping.

Lenke til kommentar
Gjest Slettet+9871234

Gode tips. På elkjøp stilte de ut QC3 og 15. Synes ikke forskjellen var stor, men det var heller ikke mye støy rundt meg. QC3 frister da de er små slik at jeg slipper rote med bæreveske på toget, mens de sikkert ikke demper like bra som 15.

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Jeg har vært bruker av QC15 i 4 år nå, og kunne ikke vært mer fornøyd. Prøvde QC3 før jeg kjøpte de, men de føltes ikke like komfortable og jeg følte ikke at de dempet like mye. Føler heller ikke at de er spesielt store eller at jeg trenger bæreveska som fulgte med. De ligger stort sett løst i sekken eller kamerabaggen, om jeg ikke har de på huet eller rundt halsen.

Lenke til kommentar
Gjest Slettet+9871234

Det ble QC3 på meg, da jeg synes de er mer komfortable. Men de demper nok ikke støy så bra som QC15, selv om ikke forskjellen er stor.

 

Har nå hatt disse et par uker og er veldig fornøyd. Kommer ikke til å bytte. Et sikkert kjøp, tilfelle andre skal gjøre det samme valget.

Endret av Slettet+9871234
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...