Gå til innhold

"Mat på rundreise - debatten"


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

 

Er ikke noe galt med kjøtt og melk, men subsidiering er generelt noe svineri.

 

Kjøtt og melk er hovedårsakene til livsstilssykdommer inkludert kreft, hjertesykdom, hjerne, øye, nyre og immunologiske sykdommer som f.eks diabetes.

 

Det er nok høyst tvilsomt, men som med absolutt alt annet: Måtehold! Selv rent vann er giftig i store mengder. Bruk vs. misbruk.

Endret av Vice
Lenke til kommentar

Kjøtt og melk er hovedårsakene til livsstilssykdommer inkludert kreft, hjertesykdom, hjerne, øye, nyre og immunologiske sykdommer som f.eks diabetes.

 

At forbruket av kjøtt og melk er en årsak til diabetes er en nokså spesiell påstand, for å si det mildt.

 

Diabetes blir påvirket av inntaket av lett fordøyelige karbohydrater som sukker, ris og fint brød. Har ingenting med protein og fett å gjøre. Du bør sette deg litt inn i fakta.

Lenke til kommentar

Det er nok høyst tvilsomt, men som med absolutt alt annet: Måtehold! Selv rent vann er giftig i store mengder. Bruk vs. misbruk.

 

 

Mennesker er planteetere av natur. Vi har ikke system til å fordøye store mengder animalsk føde. Den eksakte kausaliteten er ikke kjent - men så er det heller ingen som vet hvorfor noen får kreft - antagelig er det summen av negative mutasjoner. Animalsk føde fører til svært mange negative mutasjoner. Planteføde fører til langt færre mutasjoner, og har tom. en beskyttende effekt.

Lenke til kommentar
At forbruket av kjøtt og melk er en årsak til diabetes er en nokså spesiell påstand, for å si det mildt.

 

Diabetes blir påvirket av inntaket av lett fordøyelige karbohydrater som sukker, ris og fint brød. Har ingenting med protein og fett å gjøre. Du bør sette deg litt inn i fakta.

 

 

Det er en vanlig feiloppfatning at diabetes forårsakes av sukkerinntak. Men diabetes er en hormonsykdom. Økt andel kroppsfett forandrer hormonenes funksjon i kroppen og gjør folk mer sårbare for bla. immunologiske sykdommer. Men selve årsaken til at kroppen angriper bukspyttkjertelen er immunologisk.

 

Befolkningsstudier viser at uavhengig av vekt så har mennesker med et stort forbruk av animalsk føde mye større risiko for alle disse sykdommene, deriblandt diabetes.

 

De som spiser mye karbohydrater øker sin utskilling av insulin. Lav-karbo dietter derimot kan gi folk type to diabetes fordi insulinfølsomheten øker til det vanvittige.

Lenke til kommentar

 

Det er nok høyst tvilsomt, men som med absolutt alt annet: Måtehold! Selv rent vann er giftig i store mengder. Bruk vs. misbruk.

 

 

Mennesker er planteetere av natur. Vi har ikke system til å fordøye store mengder animalsk føde. Den eksakte kausaliteten er ikke kjent - men så er det heller ingen som vet hvorfor noen får kreft - antagelig er det summen av negative mutasjoner. Animalsk føde fører til svært mange negative mutasjoner. Planteføde fører til langt færre mutasjoner, og har tom. en beskyttende effekt.

 

Igjen: Måtehold og variasjon er stikkordet. Følger man dette enkle prinsippet kan man spise det aller meste uten noe som helst fare. (Forøvrig høres mutasjonsteorien din ut som veldig tvilsom. Link?)

Endret av Vice
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...