Gå til innhold

Hvordan lage pizza


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Ikke noe jeg har tenkt å gjøre fast, selvfølgelig. Men sett i lyset av at jeg allerede har en halvferdig deig som bare mangler mel, og butikkene er stengt. DA må det vel funke som en dårlig backup?

Hvor mye mangler du? Hvis du for eksempel mangler halvparten så lager du bare pizzabunnen halvparten så tykk. Dvs. du må også halvere de andre ingrediensene eller så blir det bare klebrig søl. Spar litt av melet til utkjevlingen.

 

Har du ingen andre kornsorter? F.eks bygg, havregryn, fin sammalt hvete eller noe sånt? Eller en sånn 1-2-3 brødmelblanding? Jeg bruker med vilje å lage litt grove pizzabunner av og til. Da bruker jeg 1/2 mengde hvetemel og fyller opp resten av mengden med litt grovere meltyper alt etter hva jeg har.

Lenke til kommentar

Har veldig lite melsorter, da det eneste vi baker her er pizzabunner. Jeg har tidligere og pleid å bruke litt grovt mel i pizzabunnen. Jeg vet jo at det går an å halvere alt, men hadde allerede målt opp væska og blandet med det melet jeg hadde. Men som sagt, så ble det med potetmel, manglet ikke mye. Merket ikke særlig forskjell, selv om det ikke var ideelt.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...