Gå til innhold

[Løst] ipad mini retina og sensivitet på touchsskjermen


ostenxx

Anbefalte innlegg

I går kjøpte jeg meg en ipad mini retina 16 gb hvit på tilbud hos Lefdal. Den er produsert i januar - februar i år (har sjekket opp serienummeret).

 

Saken er som følger:

 

Når jeg bruker ipaden i landskapsmodus med kamerasiden pekende mot høyre, føler jeg at det kan være litt vanskelig å dra mellom ulike startskjermer eller frem/tilbake på nettsteder i safari med touch. Dette føler jeg når jeg drar frem og tilbake fra høyre side. Tar jeg fingeren på den hvite rammen på høyre side og drar innover til venstre på skjermen (for å gå til en annen startskjerm f.eks.), reagerer den ikke alltid.

 

Det som er merkelig er at det samme skjer dersom jeg vender ipaden 180 grader og har hjemknappen mot høyre side i landskapsmodus. På høyre side blir det da forsatt litt vanskelig å alltid få reaksjon på touchen ut mot kanten av skjermen.

 

Om jeg bruker ipaden med langsiden opp, har jeg ingen problemer med touchen. Det er ingen problem å dra ned notification center fra kameratoppen (selv om jeg drar fra den hvite rammen og nedover) eller å få frem hurtigmenyen nede på skjermen.

 

Jeg opplever det samme på min ipad air, men kanskje ikke i samme omfang. Her er også spillerommet på skjermen mye større.

 

Med andre ord føler jeg at touchen kan være litt "sær" helt ute i kanten fra høyre side i landskapsmodus, uavhengig av om det er hjemknappen eller kameraet som peker til høyre.

 

Noen som opplever det samme?

 

 

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Gjest Slettet+981234789

tror dette er din feil, siden du har samme problem på flere enheter.

du skal ikke trenge å dra fra ramma, bare hvis du skal ha fram notification center osv

Lenke til kommentar

tror dette er din feil, siden du har samme problem på flere enheter.

du skal ikke trenge å dra fra ramma, bare hvis du skal ha fram notification center osv

 

Godt mulig jeg er kresen, men jeg valgte å bytte den inn og fikk igjen pengene. Så lenge jeg ikke fikk teste et tilsvarende produkt, tok jeg ikke selgers påstand om at enheten var normal som god fisk.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...