Skillica Skrevet 12. mars 2014 Del Skrevet 12. mars 2014 Er riskaker sunt, visst jeg skal cutte? Leste om 18 åringen Ola som spiser mye riskaker på cutting diett her http://www.treningsforum.no/php/art.php?id=3038 Men er det sunt? Er jo lite protein og jævlig med karbs da?! Hva mener dere? Lenke til kommentar
Dufen Skrevet 13. mars 2014 Del Skrevet 13. mars 2014 Det metter med mye volum og lite energi i forhold til størrelsen. Sunt? Ingenting er sunt om det blir for mye av det, men riskaker skal man spise bra mye av før det skader på noen måter. Kalorier inn mot kalorier ut er den endelige regla uansett Lenke til kommentar
Skillica Skrevet 13. mars 2014 Forfatter Del Skrevet 13. mars 2014 Ok, så jeg kan/burde erstatte brødskivene mot riskaker viss jeg er på cutting diet? Lenke til kommentar
Dufen Skrevet 13. mars 2014 Del Skrevet 13. mars 2014 (endret) DET er smak og behag. Men om brunost smaker så godt på riskaker vet jeg ikke Endret 13. mars 2014 av Doofen Lenke til kommentar
Skillica Skrevet 13. mars 2014 Forfatter Del Skrevet 13. mars 2014 Riskaker med eggerøre faktisk Lenke til kommentar
sondrejens1 Skrevet 14. mars 2014 Del Skrevet 14. mars 2014 Er det så viktig at det er "sunt"? Hva legger du i det begrepet egentlig? Lenke til kommentar
abss Skrevet 11. november 2014 Del Skrevet 11. november 2014 Riskaker inneholder mye raske karbohydrater, men er lave på kaloriinnhold. Mao du blir fort sulten igjen hvis du spiser slike til ethvert måltid. Det er ganske kunstig rett etter trening, men som et måltid ville jeg heller spist noe med mer fiber, eller et måltid med mer proteiner Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå