Sheriff Nicolay Skrevet 28. februar 2014 Del Skrevet 28. februar 2014 Heisann.. Lurte på noen raske tips på kjøttdeig, er det lurt å prøve å spise kjøttdeig som har ligget i kjøleskapet og gikk ut 24.02.2013? Hadde tenkt til å lage meg en god frokost, enn vanlig brødskiver, hehe. Lenke til kommentar
Imsvale Skrevet 28. februar 2014 Del Skrevet 28. februar 2014 Bruk nesa og døm selv. Stek den iallfall godt først. Kan hende du ikke har så lyst på den likevel om den lukter vondt. Lenke til kommentar
Chandle Skrevet 28. februar 2014 Del Skrevet 28. februar 2014 (endret) Så lenge den ikke har blitt oppbevaret på et varmt sted for lenge, så går det nok bra Selv om den ikke lokter så alt for godt, og heller ikke smaker som vanlig, så dør du nok ikke av det. Bare mat på med krydder Endret 28. februar 2014 av Chandle Lenke til kommentar
1245112654122755325882462 Skrevet 28. februar 2014 Del Skrevet 28. februar 2014 (endret) Steik den godt så er det nok neppe ett problem. Kjøpeskapet holder den ikke helt kald nok for noe særlig mye lengre oppbevaring enn det som er anbefalt. Men en ukestid over spiller sjeldent noe stor rolle, best før er uansett bare ett estimat. Edit: Forsto ikke selv hva jeg skrev. Men er den i fra 2013 ville jeg ha kastet den. Endret 28. februar 2014 av Priim Lenke til kommentar
crazylazyboy Skrevet 28. februar 2014 Del Skrevet 28. februar 2014 I kjøleskapet siden 2013? Da ville den vel være fordampet for lengst, er den fryst er det en annen sak Lenke til kommentar
vidarkri Skrevet 28. februar 2014 Del Skrevet 28. februar 2014 Husk at du ikke kan lukte på kjøtt rett ut av vakumpakka da det er tilsatt gass som gjør at det blir en urven lukt. Hvis du lar kjøtte ligge til lufting i noen minutter så kan du lukte på det da gassen forsvinner veldig fort. Utløpsdato er estimert dato. Hvis kjøttet ikke er lagret optimalt så kan det bli surt lenge før utløpsdato, men har det blitt lagret optimalt så holder det alltid lenger enn utløpsdato. Har hatt melk som var 3 uker over dato som det ikke var noe feil med, men jeg ville nok ikke åpnet den og latt den stå da lufta setter fortgang i foråtnelsesprosessen. Lenke til kommentar
Sheriff Nicolay Skrevet 28. februar 2014 Forfatter Del Skrevet 28. februar 2014 Takk for alle svar, men de var dessverre litt for seint. Jeg valgte å kaste den Lenke til kommentar
vidarkri Skrevet 28. februar 2014 Del Skrevet 28. februar 2014 Det kastes alt for mye mat pga at folk kaster på utløpsdato. Lenke til kommentar
Sheriff Nicolay Skrevet 28. februar 2014 Forfatter Del Skrevet 28. februar 2014 Det kastes alt for mye mat pga at folk kaster på utløpsdato. Hehe, det er nok veldig sant. Men dette skjer ikke ofte med meg Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå