Gå til innhold

Shorts? Highwaist vs lowwaist


Anbefalte innlegg

Endelig er det snart sommer igjen! Jeg elsker å gå i korte shorts! Går mye i det nå på vinter'n og, men da med tights/strømprbukse under!

 

Hva syns dere er finest! Highwaist som går langt over navelen? Eller low waist som stopper under magen? Hva passer best til meg som er en lubben jente (107kg-160cm) med litt mage?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

 

 

Ser man mindre lubben ut med low waist, og magen hengene over kanten? Jeg føler at highwaist stammer inn magen litt, og gir mer fasong...!

Du skal ikke ha muffintop enten du har high eller low waist, men high waist har ser helt jævlig ut hvis du prøver å stappe en mage inni.

At magen henger utenfor i low waist er jo ikke til å unngå når man er lubben og har en rund mage... Derfor jeg føler at highwaist strammer inn litt og gir mer fasong...! Da slipper jeg liksom å tenke på å holde inn magen! :-)

Endret av Emma1996
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Synes low waist ser best ut. Er mest behagelig å ha på også etter min mening.

Low waist er behagelig ja! Bare den er lav nok, så ikke det klyper i magen...! Highwaist strammer og kan være litt ubehagelig, spesielt når man sitter... Men så holder det magen inne da, så en slipper å tenke på å trekke inn magen, kan slappe av! :-)

Lenke til kommentar

Low waist er vel egentlig finest, men jeg har et par high waist selv. Det ser ikke så forferdelig bra ut at det gjør noe, men de var i seg selv kjempe fine og satt kjempe bra på. Du går med deg du føler deg vel i :) Og muffintop kan du få vekk med en hold in til shorts!

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...