Gå til innhold

Tips til ny matside


Anbefalte innlegg

Hei, jeg lurer på om noen kan hjelpe meg. Jobber med å bygge opp en ny norsk matside på nett.


Etterhvert kommer vi til å ha tusenvis av oppskrifter i alle mulige varianter. Er det noen som har sett en genial menystyring som gjør det enkelt å orientere seg og finne frem til riktig oppskrift? Drømmer om en oversiktlig menyside som er enkel å orientere seg på uten og måtte bruke en søkemotor for å ta seg frem til det en vil ha. Har du sett noe som kan minne om dette?


Sous vide har blitt ganske populært. Trenger folk flest en guide i bruk og med oppskrifter basert på Sous vide sine muligheter?


Hvor viktig er bilder for deg på en matside? Er oppskriften i seg selv bra nok? Eller burde en ha bilder av forberedelser, fremgangmetode og sluttresultat? Video?


Hva syns du er den beste matsiden og hvorfor?


Håper du har lyst til og hjelpe meg :)


Hilsen Knut fra http://www.kulinarisk.no


Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Dere eies jo av Desken As, de må vel vite det

 

Det er Sister Europa som er eiere av Kulinarisk.no :) Hva Desken mener er ikke det vi er på jakt etter. Vi trenger friske øyner som ser ting vi selv ikke ser, siden vi jobber med sidene kontinuerlig. Plutselig dukker det opp noen som ser noe vi ikke har sett. Men, jo takk, Desken har hjulpet til masse :)

Lenke til kommentar

Sous vide har blitt ganske populært. Trenger folk flest en guide i bruk og med oppskrifter basert på Sous vide sine muligheter?

 

Ja, det gjør de, men sikt litt høyere enn det vi ser av oppskrifter og guider på vg.no (husmorblogger).

Endret av ahpadt
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Hm, hva med:

 

* en litt mer dyptgående ingrediensbeskrivelse, altså egenskaper, nøkkeltemperaturer, innhold (MSG er jo et perfekt eksempel) etc.

* samme gjelder cuisines. Dyptgående er fint.

* Jeg ville ikke overdrevet videobiten, men det kan alltids være tilfeller det er gunstig.

* som ahpadt sier, sikt litt høyere.

* oppskrifter strukturert etter "nivå" (med linking seg i mellom, såklart). Strålende eksempel er Béarnaise (med ref til Hollandaise).

  • Liker 1
Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Søkemotor er en utfordring vi jobber med. Vi vil legge om menystyringen i løpet av Mars om alt går etter planen.

 

Vi lurer på om vi skal legge lenker på bildene som er på forsiden og ikke bare i lenken under. Hva syns dere om det? Har gjort et eksempel på oppskriften til Gresskarpuré som ligger på forsiden nå.

 

Er det forstyrrende eller opplever du det som brukervennlig? Kulinarisk lenke

Lenke til kommentar
Tacos

Tortillas stekt til de er sprø og servert med ulike variasjoner av fyll.

 

...kanskje i Norge, men ikke i Mexico. Det du snakker om her er texmex. De sprø skjellene har ingen ting med Mexico å gjøre.

 

En "ekte" taco er ofte to små tortillalefser (lagd med maismel så klart), med enten kjøtt eller fisk og kanskje litt løk og koriander på toppen.

Endret av ahpadt
  • Liker 2
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...