Turpedopedro Skrevet 18. februar 2014 Del Skrevet 18. februar 2014 Hei, jeg lurer på om noen kan hjelpe meg. Jobber med å bygge opp en ny norsk matside på nett. Etterhvert kommer vi til å ha tusenvis av oppskrifter i alle mulige varianter. Er det noen som har sett en genial menystyring som gjør det enkelt å orientere seg og finne frem til riktig oppskrift? Drømmer om en oversiktlig menyside som er enkel å orientere seg på uten og måtte bruke en søkemotor for å ta seg frem til det en vil ha. Har du sett noe som kan minne om dette? Sous vide har blitt ganske populært. Trenger folk flest en guide i bruk og med oppskrifter basert på Sous vide sine muligheter? Hvor viktig er bilder for deg på en matside? Er oppskriften i seg selv bra nok? Eller burde en ha bilder av forberedelser, fremgangmetode og sluttresultat? Video? Hva syns du er den beste matsiden og hvorfor? Håper du har lyst til og hjelpe meg Hilsen Knut fra http://www.kulinarisk.no Lenke til kommentar
Vidar Pedersen Skrevet 18. februar 2014 Del Skrevet 18. februar 2014 Dere eies jo av Desken As, de må vel vite det Lenke til kommentar
Turpedopedro Skrevet 18. februar 2014 Forfatter Del Skrevet 18. februar 2014 Dere eies jo av Desken As, de må vel vite det Det er Sister Europa som er eiere av Kulinarisk.no Hva Desken mener er ikke det vi er på jakt etter. Vi trenger friske øyner som ser ting vi selv ikke ser, siden vi jobber med sidene kontinuerlig. Plutselig dukker det opp noen som ser noe vi ikke har sett. Men, jo takk, Desken har hjulpet til masse Lenke til kommentar
ahpadt Skrevet 18. februar 2014 Del Skrevet 18. februar 2014 (endret) Sous vide har blitt ganske populært. Trenger folk flest en guide i bruk og med oppskrifter basert på Sous vide sine muligheter? Ja, det gjør de, men sikt litt høyere enn det vi ser av oppskrifter og guider på vg.no (husmorblogger). Endret 18. februar 2014 av ahpadt 1 Lenke til kommentar
Lycantrophe Skrevet 19. februar 2014 Del Skrevet 19. februar 2014 Hm, hva med: * en litt mer dyptgående ingrediensbeskrivelse, altså egenskaper, nøkkeltemperaturer, innhold (MSG er jo et perfekt eksempel) etc. * samme gjelder cuisines. Dyptgående er fint. * Jeg ville ikke overdrevet videobiten, men det kan alltids være tilfeller det er gunstig. * som ahpadt sier, sikt litt høyere. * oppskrifter strukturert etter "nivå" (med linking seg i mellom, såklart). Strålende eksempel er Béarnaise (med ref til Hollandaise). 1 Lenke til kommentar
Turpedopedro Skrevet 19. februar 2014 Forfatter Del Skrevet 19. februar 2014 Takk for gode innspill. Vi kommer ikke til å gå bananas med video, men heller bruke det til å vise triks. Oversikt over egenskapene osv er en god idè, men tror vi må se på det til kulinaisk 2.0 da det er ekstremt omfattende Igjen, TUSEN TAKK for gode innspill! Lenke til kommentar
Thommy B Skrevet 27. februar 2014 Del Skrevet 27. februar 2014 (endret) Tips: Legg inn autocomplete på søkeboksen. Det vil gjøre at jeg som søker kan finne oppskrifter jeg ikke tenkte på i første runde.. Og skill på vegetariske oppskrifter kanskje? Endret 27. februar 2014 av Slothir 1 Lenke til kommentar
Turpedopedro Skrevet 6. mars 2014 Forfatter Del Skrevet 6. mars 2014 Søkemotor er en utfordring vi jobber med. Vi vil legge om menystyringen i løpet av Mars om alt går etter planen. Vi lurer på om vi skal legge lenker på bildene som er på forsiden og ikke bare i lenken under. Hva syns dere om det? Har gjort et eksempel på oppskriften til Gresskarpuré som ligger på forsiden nå. Er det forstyrrende eller opplever du det som brukervennlig? Kulinarisk lenke Lenke til kommentar
Turpedopedro Skrevet 7. mars 2014 Forfatter Del Skrevet 7. mars 2014 Vi jobber med å sette opp en rekke guider. I dag la vi ut Meksikansk mat. Hva syns du om den? Og er det noe du syns mangler? Lenke til kommentar
ahpadt Skrevet 7. mars 2014 Del Skrevet 7. mars 2014 (endret) TacosTortillas stekt til de er sprø og servert med ulike variasjoner av fyll. ...kanskje i Norge, men ikke i Mexico. Det du snakker om her er texmex. De sprø skjellene har ingen ting med Mexico å gjøre. En "ekte" taco er ofte to små tortillalefser (lagd med maismel så klart), med enten kjøtt eller fisk og kanskje litt løk og koriander på toppen. Endret 7. mars 2014 av ahpadt 2 Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå