EvilSeagull Skrevet 13. februar 2014 Del Skrevet 13. februar 2014 (endret) PS Det trenger ikke være noe profft. Hvis du liker pølse i brød best eller du liker "medium rear" biff, speak out! Det er ikke lov å snakke nedlatende til andre fordi de liker noe du selv ikke liker, men det er lov å komme med kommentarer eller forslag til å forbedre retten. Jeg kan starte: Jeg er utrolig glad i røkt svineknoke i ertesuppe. Spesielt flesket! Endret 13. februar 2014 av EvilSeagull Lenke til kommentar
Madridista1212 Skrevet 13. februar 2014 Del Skrevet 13. februar 2014 Pizza,taco,burger,biffsnadder, torsk provece fra raske retter og tikka masala 1 Lenke til kommentar
sebbur Skrevet 13. februar 2014 Del Skrevet 13. februar 2014 Pinnekjøtt. Ingen over, ingen ved siden. 2 Lenke til kommentar
Karl Skapeland Skrevet 13. februar 2014 Del Skrevet 13. februar 2014 Raspeballer med saltkjøtt, og kålrotstuing! Er mange varianter av denne retten i vårt land. Av sært tilbehør kan jeg nevne sirup. Som nummer to liker jeg bacalao. 1 Lenke til kommentar
GeirHH Skrevet 13. februar 2014 Del Skrevet 13. februar 2014 1. Godt bakt saftig grovbrød gjerne med geitost (helst lagd i lokalt ysteri) eller makrell i tomat. 2. Blainnabaill med tilbehør. 1 Lenke til kommentar
BuffyAnneSummers Skrevet 13. februar 2014 Del Skrevet 13. februar 2014 Blodig biff, hjemmelagd suppe. 1 Lenke til kommentar
Bob Sacamano Skrevet 13. februar 2014 Del Skrevet 13. februar 2014 Krabber og reker med tilbehør som hjemmelaget grovt brød, avokado, sitron og en digg majones. Det enkleste og beste som finnes. 1 Lenke til kommentar
EvilSeagull Skrevet 14. februar 2014 Forfatter Del Skrevet 14. februar 2014 (endret) Krabber og reker med tilbehør som hjemmelaget grovt brød, avokado, sitron og en digg majones. Det enkleste og beste som finnes. Alt det du sa! Hvis det er rogn på de så er du i himmelen! Hvis du vil ha tak i de beste rekene så er det nå! Endret 14. februar 2014 av EvilSeagull 1 Lenke til kommentar
Feh Skrevet 14. februar 2014 Del Skrevet 14. februar 2014 Vanskelig spørsmål, men jeg tror jeg fortsatt holder en knapp på det som har vært livretten min helt siden jeg var liten: Grillet lammelår/kjelår med stekte poteter, hjemmelaget brun saus og stekte grønnsaker (asparges/champignong/sølvløk). Med det sagt kan jeg ikke fordra pinnekjøtt Pizza kommer på en solid andreplass. Mest pga. variasjonsmulighetene som er praktisk talt uendelige og at det ikke tar en halv dag å tilberede. På tredje kommer Taco som har knullet smaksløkene mine regelmessig i over 20 år. Har selvsagt smakt gourmét mat som har smakt flere favner bedre enn dette her, men føler ikke at å si det er noe av det jeg liker best når jeg bare spiser det en gang i skuddåret. 1 Lenke til kommentar
Tutti Frutti Skrevet 14. februar 2014 Del Skrevet 14. februar 2014 Akkurat nå laks med pasta, grønnsaker og saus 1 Lenke til kommentar
Extraterrestrial Skrevet 14. februar 2014 Del Skrevet 14. februar 2014 Med kjøtt; Dette ser ut til å endre seg innimellom, men vil si lammebog.Vegetar; Salat med nøtter og diverse. 1 Lenke til kommentar
Henrik C Skrevet 14. februar 2014 Del Skrevet 14. februar 2014 Er veldig svak for andeconfit og lammeskank. Generelt liker jeg det meste av lam eller and veldig godt. Kjempeglad i gaeng phet gai og pad thai, og spesielt tandoori-retter hvis jeg spiser fra det indiske kjøkken. Gjerne med lam også. 1 Lenke til kommentar
Macklemore Skrevet 14. februar 2014 Del Skrevet 14. februar 2014 Hamburger er alltid godt, uansett. Pinnekjøtt er en klar 2. plass 1 Lenke til kommentar
bytrollet Skrevet 14. februar 2014 Del Skrevet 14. februar 2014 Hvalbiff (må være biff siden Hvalkjøtt ikke egner seg som menneskeføde) med kryddersmør. Den må være stekt av meg selv og med egenstekte poteter (man deler dem i passe biter, koker dem litt, siler vannet av dem, setter på et lokk og rister dem hardt et par ganger før man har dem i en ildfast skål, dynker dem i litt olje, salt og pepper og sveiper dem inn i ovnen) Blomkålpurre (som man koker i Farris og smør som akkurat ikke skal dekke dem og når de er ferdige så gir du dem en lett runde med stavmixern) og med noen wokede sukkererter og asparges som en siste tuch på verket. som dessert tar jeg hjemmelaget eggedosis over et kjekt lag med Wiskeymarinerte Jordbær. men den får vi ta en annen gang. Lenke til kommentar
Zeph Skrevet 14. februar 2014 Del Skrevet 14. februar 2014 Pizza er det eg kan ete når som helst og aldri blir lei. Fordelen er at du kan ha så mykje forskjellig som topping. I forhold til pinnekjøt og tradisjonelle, norske rettar, som er meir avgrensa. 1 Lenke til kommentar
Madridista1212 Skrevet 14. februar 2014 Del Skrevet 14. februar 2014 Akkurat nå laks med pasta, grønnsaker og saus Prøvd kryddermiksen fra raske retter?Kjempegodt Er til laks og pasta Lenke til kommentar
Tutti Frutti Skrevet 14. februar 2014 Del Skrevet 14. februar 2014 Akkurat nå laks med pasta, grønnsaker og saus Prøvd kryddermiksen fra raske retter?Kjempegodt Er til laks og pasta Nam hørtes godt ut hvilke butikker evnt nettsider kan jeg få kjøpt den fra? Lenke til kommentar
Madridista1212 Skrevet 14. februar 2014 Del Skrevet 14. februar 2014 Du kan kjøpe det på coop obs, coop mega og meny men vet ikke hvilke nettbutikker Lenke til kommentar
BirgerCaC Skrevet 15. februar 2014 Del Skrevet 15. februar 2014 Hamburger, kebab og all middag generelt egentlig Lenke til kommentar
Skurupu Skrevet 17. februar 2014 Del Skrevet 17. februar 2014 Inne: Nakkekoteletter med poteter, stekt løk, og surkål. Ute: Butter Chicken. Indisk generelt. Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå