Turpedopedro Skrevet 13. februar 2014 Del Skrevet 13. februar 2014 (endret) Hei, vi jobber med en ny matside www.kulinarisk.no. Den er ment for folk flest som lager mat fra råvarer og ikke bruker halvfabrikerte produkter, så lenge det da ikke er naturlig fabrikkert som smør,olje, kjøttdeig (Selv om vi kommer med oppskrift på det også) osv. Vi er helt i startfasen å lurer på hva du syns om siden, oppsettet, innholdet og følelsen du får når du er innom. Vi som jobber med siden og oppskriftene jobber selvstendig uten eierstyrte tilknytninger fra produsenter eller kjeder. Vår interesse er å lage en skikkelig god norsk matside med et rikt og godt innhold av mat, drikke og opplevelser. Konstruktiv kritikk og synspunkter tar vi i mot med åpne armer og det vil hjelpe oss til å bli det vi skal være. En god mat- og drikkeside for folk flest. Håper å høre fra deg. Mvh Kulinarisk.no Endret 13. februar 2014 av Turpedopedro 1 Lenke til kommentar
Dr. Brodsky Skrevet 13. februar 2014 Del Skrevet 13. februar 2014 Så ut som en fin side, men å ha 500 g spaghetti i kjøttsausen til lasagne er noe merkelig. 1 Lenke til kommentar
Turpedopedro Skrevet 13. februar 2014 Forfatter Del Skrevet 13. februar 2014 Så ut som en fin side, men å ha 500 g spaghetti i kjøttsausen til lasagne er noe merkelig. Det var en alt for tydelig feil som har sneket seg inn på et eller annet merkelig vis. Tusen takk, har rettet det opp. Lenke til kommentar
suuhoo Skrevet 13. februar 2014 Del Skrevet 13. februar 2014 Ser ut til å være mange fine oppskrifter der som jeg kunne tenkt meg å prøvd på Likte også oppbyggingen av siden bra. Lenke til kommentar
Turpedopedro Skrevet 13. februar 2014 Forfatter Del Skrevet 13. februar 2014 Ser ut til å være mange fine oppskrifter der som jeg kunne tenkt meg å prøvd på Likte også oppbyggingen av siden bra. Så godt å høre. Vi kommer til å satse litt på forskjellige typer guider i tillegg, som pastaguide (hvilken pasta til hva.), krydder- og urteguide, vedlikehold av kjøkkenredskaper osv. Så fort OL er ferdig er vi igang med pizzaskole også, hvor tidligere Norgesmester i Italiensk pizzabaking Håvard Nelvik, lærer bort det han kan. Er det noe du skulle savne eller ønske fra en matside hører vi gjerne fra deg om det. Tusen takk for tilbakemeldingen. Lenke til kommentar
Lycantrophe Skrevet 14. februar 2014 Del Skrevet 14. februar 2014 http://www.kulinarisk.no/mat/gronnsaker/melanzane-a-la-parmegianni/ Navnet er feil. Det heter Melanzane alla parmigiana. Lenke til kommentar
Turpedopedro Skrevet 14. februar 2014 Forfatter Del Skrevet 14. februar 2014 http://www.kulinarisk.no/mat/gronnsaker/melanzane-a-la-parmegianni/ Navnet er feil. Det heter Melanzane alla parmigiana. Denne oppskriften er laget sammen med en kjent Italiensk kokk for nesten 20 år siden. Og navnet følger etter hans opplysninger. Kult at du kan Italiensk bedre en denne kjente Italienske kokken Tusen takk! Lenke til kommentar
Lycantrophe Skrevet 14. februar 2014 Del Skrevet 14. februar 2014 (endret) Klarer ikke se om dette er sarkasme eller ikke. https://it.wikipedia.org/wiki/Parmigiana_di_melanzane edit: à la (tror ikke det skal være akksent der, menneh) er i grunn greit nok, selv om det er vanligere å skrive alla. Men parmegianni er nytt for meg. Endret 14. februar 2014 av Lycantrophe Lenke til kommentar
Turpedopedro Skrevet 14. februar 2014 Forfatter Del Skrevet 14. februar 2014 Klarer ikke se om dette er sarkasme eller ikke. https://it.wikipedia.org/wiki/Parmigiana_di_melanzane edit: à la (tror ikke det skal være akksent der, menneh) er i grunn greit nok, selv om det er vanligere å skrive alla. Men parmegianni er nytt for meg. Alla er riktig! Mest vanlig er det vi er på jakt etter. Det var ikke sarkasme, men fakta Når det gjelder www.kulinarisk.no vil jeg aldri være sarkastisk eller finne på noe tull. Jeg la opp denne tråden fordi vi setter veldig pris på alle tilbakemeldingene vi får. Takket være denne tråden ser vi litt mer proffe ut. Ikke nøl med å være krass mot oss, det setter vi pris på. Foreløpig er vi ikke en stor aktør som konkurrerer med avisenes matsider, men ønsker å gjøre det. Vi nærmer oss 500 besøk hver dag og er strålende fornøyd med at vi ser en kontinuerlig økning. Da føler vi at det er noe riktig vi gjør. Igjen, tusen takk! Lenke til kommentar
Lycantrophe Skrevet 14. februar 2014 Del Skrevet 14. februar 2014 (endret) Isåfall ville jeg endret det til Parmigiana, ikke parmegianni. Utover det virker søkemotoren litt skral. Er det mulig å få den til å være litt mer fuzzy? For eksempel at parmegiana dukker opp når jeg søker på parmegianni (for å ta et nærliggende eksempel )? Endret 14. februar 2014 av Lycantrophe 1 Lenke til kommentar
Turpedopedro Skrevet 14. februar 2014 Forfatter Del Skrevet 14. februar 2014 Isåfall ville jeg endret det til Parmigiana, ikke parmegianni. Utover det virker søkemotoren litt skral. Er det mulig å få den til å være litt mer fuzzy? For eksempel at parmegiana dukker opp når jeg søker på parmegianni (for å ta et nærliggende eksempel )? http://www.kulinarisk.no/mat/gronnsaker/melanzane-alla-Parmigiana/ Søkemotoren som ligger der i dag vil bli tilpasset og endret når vi passerer 1000 oppskrifter Den er ikke optimalisert til våre behov enda. Lenke til kommentar
Lycantrophe Skrevet 14. februar 2014 Del Skrevet 14. februar 2014 Knall, høres bra ut. Skal teste den ut litt og se om jeg får formulert noen flere tilbakemeldinger når jeg har gitt den litt tid. 1 Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå